Sanselig skønhed
Del
Vælg mellem 1.491 sommerhuse
2-værelses lejlighed til 4 personer i Valloria.
Højt beliggende 2-værelses lejlighed til 4 personer i Valloria med fælles pool, jacuzzi, udendørs bruser, liggestole og parasoller, samt en fantastisk udsigt over havet. Lejligheden er beliggende for enden af en 2,5 km smal, stigende grusvej og ca. 100 lang trappe. Emne nr. 261-VLO206.
Der er kun én anden kyststrækning i Italien, der kan måle sig med Amalfikystens sanselige skønhed og panoramaerne langs Gardasøens bredder – og det er Ligurien, som også kaldes den italienske Riviera. Lange, palmefyldte strandpromenader med fornemme hoteller strækker sig langs kysten.

Sommerhus Ligurien – Sanselig skønhed

Her mødes bjergene med havet: Små bugter, klipper, elegante badebyer og et naturskønt kuperet bagland.

Ligurien danner en small dels bjergrig bue ved kysten langs Middelhavet og Alperne. Med et areal på blot 5.420 kvadratkilometer hører Ligurien til blandt de mindste af Italiens regioner. Klimaet er mildt og landskabet bugner i et væld af farver.

Maleriske Cinque Terre, den historiske havneby Genova eller det elegante San Remo – der er en masse at opleve i Ligurien og ved den italienske Riviera.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Ligurien

Vil du være sikker på at få dit favorit sommerhus Ligurien til den bedste pris? Så book jeres feriehus Ligurien på Sommerhus-siden. Vi har et stort udvalg af sommerhuse Ligurien for enhver pengepung, og derfor kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det feriehus Ligurien, der skal danne rammen om jeres ferie Ligurien.

Lej sommerhus Ligurien

Hos os er udlejning af sommerhuse Ligurien nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Ligurien eller den feriebolig Ligurien som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Ligurien

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Ligurien. (Se betingelser).

Kunden skal have den bedste service hos os

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

  1. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.