Fra Alperne til Adriaterhavet
Del
Vælg mellem 4.873 sommerhuse Destinationer under Veneto
2-værelses lejlighed i Pieve di Tremosine.
2-værelses lejlighed til 2 personer beliggende mellem Limone og Tignale, nær byen Pieve di Tremosine. I nabokomplekset (600 m) findes en fælles udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller, samt Pub da Cèpo, hvor der serveres fremragende retter. Det helt rigtige til en uforglemmelig aften. Emne nr. 215-IGS01304CYYYO.
Den mangesidige region Veneto ligger i den nordøstlige del af Italien. Området strækker sig fra den fantastiske bjergkæde Dolomitterne, til de flade landskaber ved Adriaterhavet med de klassiske badebyer Jesolo, Bibione, Cavallino und Caorle.

Sommerhus i Veneto – Fra Alperne til Adriaterhavet

En rig kulturarv kombineres med storartede landskaber i Veneto. Der findes også gamle kurbyer med varme kilder, som i Abano, Montegrotto og Teolo.

Typisk for Veneto er dog lagunerne med den verdensberømte by Venedig som midtpunkt. Byen er selvfølgelig med på UNESCOs Verdensarvsliste. De mange kanaler og broer, imponerende paladser og snævre gyder sørger for en hel speciel atmosfære, som skal opleves.

Også på UNESCOs liste er den gamle bydel i Verona, med dens fantastiske arkitektur og den berømte arena - et velbevaret antikt romersk amfiteater, der er internationalt berømt for sine operaforestillinger.

I Veneto findes der mange naturskønne områder, specielt i Dolomitterne, som ligeledes er på Verdensarvslisten. Her venter skisportsfans verdens største skiområde, Superski Dolomiti og fantastiske vintersportsbyer, som eksklusive Cortina d’ Ampezzo.

Både i bjergene og ved Adriaterhavet kann man tilbringe en dejlig ferie, i nærkontakt til naturen, hvor man kan være aktiv eller også bare slappe af. Veneto har det hele!

Den dejlige kystlinie, som strækker sig fra Bibione til Cavallino, er perfekt til strandaktiviteter som beachvolleyball, svømning, vandski, surfing. Eller man tager på cykeltur i de kølige fyrreskove. Mange områder er velegnet til mountainbike-turer, såsom Asiago, hvor der findes forskellige højdeniveauer med en fantastisk udsigt.

Naturelskere kann iagttage fugle ved lagunerne og langs floden Po. Nyd også de dejlige vinruter, fra Bardolino til Pramaggiore og Conegliano, hvor man kan smage vin på de talrige vinslotte og dertil smage de lokale specialiteter.

Få overblik over mængden af sommerhuse til leje Veneto

Vil du og familien have det bedste sommerhus Veneto til den bedste pris? Så bestil familiens feriehus Veneto på Sommerhus-siden. Her kan du uden videre finde præcis det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Veneto.

Lej sommerhus Veneto

Hos os er udlejning af sommerhuse Veneto nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Veneto eller den feriebolig Veneto som matcher dine ønsker.

Du får landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Veneto

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Veneto. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid kundeservice helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.