Fornem romantik
Del
Vælg mellem 222 sommerhuse
Ferielejlighed til 2 personer i hjertet af Venedig.
Skøn ferielejlighed til 2 personer i Castello, i hjertet af den storslåede by Venedig. Lejligheden har en rolig beliggenhed, men stadig tæt på restauranter og caféer. Der er mindre end 5 minutters gang til parken Giardini og 10 minutters gang til Markuspladsen. Emne nr. 361-IT-30122-21.
Her er tid til at dvæle ved fortidens pragt – atmosfæren er unik. ’Serenissima’ – den ’fornemme’ ­– kaldes den romantiske by med kanaler, broer, øer og utallige mindesmærker. Venedig blander historie, kunst, kultur og havet på en fornem måde.

Sommerhus Venedig – Fornem romantik

Når man tager til Venedig, rejser man tilbage i tiden. Venedig er historisk by som ingen andre, bygget på pæle i havet. Der er ingen biler og transporten foregår med båd.

Venedigs badestrande er synonymt med Lido. En 12 km lang, smal tange, der skiller lagunen fra havet. Her mødes også filmstjerner fra hele verden til Venedigs Film Festival i slutningen af august.

Byens hjerte er dog San Marco kvarteret, hvor man oplever karakteren, charmen og autenticitet som gør Venedig til noget ganske særligt. Besøg også øerne Burano og Murano hvor kunsthåndværket er i højsædet.

Her får du overblikket over mængden af sommerhuse til leje Venedig

Vil du og familien have det bedste sommerhus Venedig til den bedste pris? Så bestil familiens feriehus Venedig på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et stort udbud af sommerhuse Venedig for enhver smag, og du kan derfor uden videre finde præcis det feriehus Venedig, som skal danne rammen om jeres ferie Venedig.

Lej sommerhus Venedig

Hos os er udlejning af sommerhuse Venedig nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Venedig eller den feriebolig Venedig som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Venedig

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Venedig. (Se gældende regler).

Hos os skal kunden altid have service på højeste niveau

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Veneto

    Den mangesidige region Veneto ligger i den nordøstlige del af Italien. Området strækker sig fra den fantastiske bjergkæde Dolomitterne, til de flade landskaber ved Adriaterhavet med de klassiske badebyer Jesolo, Bibione, Cavallino und Caorle.
    2-værelses lejlighed i Pieve di Tremosine.
  2. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.