Gensynets glæde
Del
Vælg mellem 1.383 sommerhuse
Lejlighed til 2 personer i centrum af Torbole.
Dejlig lejlighed til 2 personer i en af de smukkeste landskaber, kun 300 m fra søen og stranden, i centrum af Torbole. Supermarkeder, sports- og modebutikker, restauranter og barer ligger inden for gåafstand. Torbole, der engang var en søvnig fiskerby, er nu et af de bedste surfing områder i Europa. Emne nr. 215-IGS04291DYYYO.
En imponerende bjergkulisse, dybblåt vand, eksotiske haver og et flot farvespil – det oplever man ved den populære norditalienske Gardasø. Lange strande finder man ved Manerba del Garda, Moniga del Garda eller på øen San Biagio.

Sommerhus Gardasøen – Gensynets glæde

Gæster ved den betagende italienske sø er betaget af klimaet, den smukke og bjergrige natur, italienernes væsen og høflighed, maden og indkøbsmulighederne. I byen Limone finder man sågar en dansk guldsmed.

Det siger vores gæster om Gardasøen:

”Jeg har været ved Gardasøen mange gange. Det er gensynets glæde. En god restaurant vender man jo også tilbage til,” siger Lise Drews.

Og om udflugten til Sirmione:

”Der er en dejlig atmosfære blandt andet på grund af borgen i byen. Og så er vandet varmere at bade i her end mod nord, hvor det kan være iskoldt på grund af smeltevandet fra bjergene. Man kan også shoppe og få nogle gode, store is i Sirmione,” påpeger Lise Drews om byen, som også er kendt for sine termalbade.

Få overblik over udvalget af sommerhuse til leje Gardasøen

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved et sommerhus Gardasøen? Så lej jeres feriehus Gardasøen på Sommerhus-siden. Her finder du uden problemer det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Gardasøen.

Lej sommerhus Gardasøen

Hos os er udlejning af sommerhuse Gardasøen nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Gardasøen eller den feriebolig Gardasøen som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Gardasøen

Sommerhussiden.dk vil være markedets billigste til sommerhusudlejning Gardasøen. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid kundeservice i top

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.