Bjerg-paradis
Del
Vælg mellem 726 sommerhuse Destinationer under Sydtyrol
2-værelses lejlighed til 2 personer i Villnöss.
2-værelses lejlighed til 2 personer i 1.500 m højde på solsiden af det smukke Vilnösstal midt i Dolomitterne, med en betagende udsigt over naturparken Puez-Odle. Et sandt paradis for vandrere. Emne nr. 215-IDO01276CYYYO.
Sydtyrol er et paradis for bjerg-elskere. Kulissen kan ikke være mere dramatisk og spektakulær med Dolomitterne, de mange borge og slotte, bakker og enge. Glæd jer også til at smage egnens mange delikatesser.

Sommerhus Sydtyrol – Bjerg-paradis

Regionen er officielt tosproget tysk og italiensk og enkelte egne endda tresproget med en ladinsk befolkning. Denne miks af sprog og kulturer præger Sydtyrol på mange måder. Ikke mindst kulinarisk.

Sydtyrol er også perfekt til en familieferie, fordi der et stort udbud af børneaktiviteter, især forbundet med naturen. Man kan vandre, ride, klatre, cykle, besøge museer og lave bål i skoven med sang og dans.

Det siger vores gæster om Sydtyrol:

„Vi elsker bjergene og har været her mange gange før“, er Carsten Zöllner begejstret over opholdet i Sydtyrol. „Feriehusene er hyggelige og atmosfæren er rolig og afslappet. Vi kører lidt rundt med bilen, men ellers vil vi bare slappe af i det dejlige varme vejr. Vores børn er tilfredse, fordi de kan svømme i poolen hele dagen.“

„Det er et paradis for vandrer og byerne er bare idylliske,“ siger Carsten Zöllner.

Kæmpe udbud af sommerhuse til leje Sydtyrol

Vil du være sikker på at få det bedste sommerhus Sydtyrol til den bedste pris? Så skal du bestille jeres feriehus Sydtyrol på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udbud af sommerhuse Sydtyrol for enhver pengepung, og du kan derfor på kort tid finde præcis det feriehus Sydtyrol, som skal danne rammen om jeres ferie Sydtyrol.

Lej sommerhus Sydtyrol

Hos os er udlejning af sommerhuse Sydtyrol nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sydtyrol eller den feriebolig Sydtyrol som matcher dine ønsker.

Du får Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Sydtyrol

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Sydtyrol. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.