Del
Vælg mellem 83 sommerhuse
Emne nr.: 313-IT3550.590.3

I kan se frem til mange sjove og udfordrende timer i sneen, når I rejser til Canazei for at holde skiferie.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Tag på en oplevelsesrig ferie i Fassadalen i Canazei. Her vil i opleve Ladinernes skikke og traditioner på tæt hold. Sydtyrols naturkulisse vil helt sikkert begejstre jer.

Et indblik i de landinske bønders traditioner får man på Museo Colombo Dantone i Penia.

Om vinteren i Canazei står der skisæson på programmet fra november til maj. De glade skigæster kan vælge mellem 100 forskellige ruter - et hemmeligt tip til en scenisk rute er Serrai-slugten, hvis vægge består af frosne vandfald.

I bjergkæderne Marmolada og Sella blev der under Første Verdenskrig udkæmpet hæftige kampe. I dag kan man finde forskellige mindesmærker, monumenter og udstillinger, der kan opdages på en vandretur i bjergene.

Under familieferien i Canazei kan I besøge Aquarena Dolaondes, hvor store og små kan slå sig løs i forskellige vandattraktioner på det 2400 km2 store areal.

Prisgaranti - skiferie canazei

Når du vælger at booke en skiferie hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer en skiferie du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, udbetaler vi dig hele differencen. Summen bliver helt enkelt overført til din konto.

Kundeservice - skiferie canazei

Hvis du har spørgsmål eller specielle krav vedrørende din søgning efter "skiferie canazei", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.