Fantastisk skiløb med solgaranti
Del
Vælg mellem 135 sommerhuse
2-værelses lejlighed til 4 personer i Canazei.
2-værelses lejlighed til 4 personer i det smukke ferieanlæg "Canazei Ski Apartments", med en rolig og solrig beliggenhed, 5 km. fra bymidten af Canazei og 3 km fra skiområdet. Ved gode skiforhold kan der køres på ski hen til huset. Emne nr. 313-IT3550.450.4
I den nordlige del af Italien finder man den fantastiske skisportssby Canazei, som ligger i Fassa-dalen i provinsen Trentino. Det hele er en del af verdens største skiområde, Superski Dolomiti, hvor bare "nærområdet" byder på 500 km pister i alle sværhedsgrader.

Byen ligger i en højde af 1.460 m midt i den spektakulære bjergkæde Dolomitterne, der er en del af Alperne.

Pisterne i Canazei er perfekt præpareret og servicen er høj: Lifterne kører helt til kl. 17.30, og den udvidede åbningstid i Canazei frister til lange dagsture som fx klassikeren "Sella Ronda", panoramature eller styrtløbspister i Val Gardena.

Fra selve Canazei har man adgang til i alt 1.220 kilometer pister – de fleste af pisterne er røde. Der er dog skiløb for enhver smag og for ethvert ambitionsniveau. Der er pister nok til, at alle skiløbere kan blive udfordret.

Masser af sol på sydsiden af Alperne ledsager som regel en skiferie i Canazei. Efter en hård skidag er det dejligt at besøge den nye svømmehal ’Dolaondes’, hvor man kan boltre sig både ude og inde.

Byen Canazei er meget hyggeligt og man finder mange forskellige stemningsfulde caféer, restauranter og mindre spisesteder. Der findes også spændende butikker i byen, så en shoppingtur er oplagt, hvis man skulle trænge til en pause fra skiløbet.

Canazei byder naturligvis også på et væld af kulinariske oplevelser -det italienske køkken venter med en masse specialiteter.

Her får du overblikket over mængden af hytter til leje Canazei

Vil du være helt sikker på at finde den bedste hytte eller ferielejlighed Canazei til den garanteret laveste pris? Så lej jeres hytte Canazei på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt den hytte, der sikrer jer en afslappet skiferie Canazei.

Lej sommerhus Canazei

Hos os er udlejning af sommerhuse Canazei nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Canazei eller den feriebolig Canazei som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets bedste prisgaranti ved leje af hytte Canazei

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste til udlejning af hytter Canazei. Det betyder kort og kontant, at vi udbetaler hele prisforskellen plus en bonus på 1.000 kroner til din konto, hvis du finder den samme hytte til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid personlig betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Sydtyrol

    Sydtyrol er et paradis for bjerg-elskere. Kulissen kan ikke være mere dramatisk og spektakulær med Dolomitterne, de mange borge og slotte, bakker og enge. Glæd jer også til at smage egnens mange delikatesser.
    2-værelses lejlighed til 2 personer i Villnöss.
  2. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.