Ved foden af bjergene
Del
Vælg mellem 914 sommerhuse Destinationer under Piemonte
2-værelses lejlighed til 2 personer i Vinchio.
Hyggelig 2-værelses lejlighed til 2 personer med terrasse, beliggende på en vingård 800 m udenfor Vinchio, omgivet af vinmarker og med en fantastisk udsigt. På området findes en fælles swimmingpool, solterrasse, græsplæne, udendørs bruser, liggestole og parasoller. Emne nr. 261-VII204.
Piemonte betyder ’Ved foden af bjergene’ og det passer: Regionen ligger i Norditalien ved foden af Alperne op mod Schweiz. Glæd jer til et flot landskab, gode vine, lækre specialiteter og spændende byer.

Sommerhus Piemonte – Ved foden af bjergene

Piemonte betyder ’Ved foden af bjergene’ og det passer: Regionen ligger i Norditalien ved foden af Alperne op mod Schweiz. Den største by og hovedstad i regionen er Torino, et stort industricentrum. Piemonte er Italiens største og én af de folkerigeste regioner, også velhavende, med et højproduktivt landbrug – Italiens spisekammer. Det kan man også se ved de mange specialiteter som bliver produceret i regionen.

Piemonte er kendt for vinene Barolo, Barbaresco og Barbera d’Alba, for trøfler, nødder med mere.

Landskabet byder på alt fra bløde bakker, til høje bjerge i Alperne, søer, imponerende slotte og dejlige skove. Skønt er det, at opdage Piemonte på cykel eller til fods. En mangesidig region, der lokker med muligheder for en aktiv ferie ligesåvel som et gourmet-ophold.

Det største udbud af sommerhuse til leje Piemonte

Vil du og familien have det bedste sommerhus Piemonte til den bedste pris? Så book familiens feriehus Piemonte på Sommerhus-siden. Her finder du let det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Piemonte.

Lej sommerhus Piemonte

Hos os er udlejning af sommerhuse Piemonte nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Piemonte eller den feriebolig Piemonte som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Piemonte

Sommerhussiden.dk vil være markedets garanteret billigste når det kommer til sommerhusudlejning Piemonte. (Se gældende regler).

Kunden skal have den bedste betjening hos os

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.