Tradition og nytænkning
Del
Vælg mellem 178 sommerhuse
Ferielejlighed til 4 personer i centrum af Torino.
I et elegant barokpalads ligger denne elegante og indbydene ferielejlighed til 4 personer med udsigt over en historisk piazza og Palazzo Carignanos betagende monumentale facader. Beliggenheden midt i centrum gør, at I kan gå på opdagelse i byen Torino, der er rig på historie, kunst og arkitektur. Emne nr. 140-IPL142.
Torino var i århundreder hjemsted for Savoia-kongefamilien og den dag i dag er der levn fra Savoia-tiden i form af bl.a. Kongeslottet og den bagvedliggende kongelige have.

Sommerhus Torino – Tradition og nytænkning

Torino (tidligere kendt som Turin) er en stor italiensk industriby i den nordvestlige del af landet. Byen er hovedstad i regionen Piemonte. Torino ligger hovedsagelig på den vestlige bred af floden Po.

I dag forener Torino den gamle tradition og historie med industrialiseringen og nytænkning. Metropolen er bl.a. centrum for Italiens bilindustri. Torino er måske nok en industriby, men samtidig også noget af en arkitektonisk perle. Byen har kilometervis af flotte arkader, som går gennem det meste af centrum.

Til provinsen Torino hører også en del af Alperne, nogle af Piemontes vinområder samt nationalparkerne Sacro Monte og Gran Paradiso.

Vi giver dig overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Torino

Vil du også nyde alle fordelene ved et sommerhus Torino? Så book jeres feriehus Torino på Sommerhus-siden. Her kan du i løbet af få minutter finde præcis det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Torino.

Lej sommerhus Torino

Hos os er udlejning af sommerhuse Torino nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Torino eller den feriebolig Torino som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Torino

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Torino. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid service i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

  1. Sommerhus Piemonte

    Piemonte betyder ’Ved foden af bjergene’ og det passer: Regionen ligger i Norditalien ved foden af Alperne op mod Schweiz. Glæd jer til et flot landskab, gode vine, lækre specialiteter og spændende byer.
    2-værelses lejlighed til 2 personer i Vinchio.
  2. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.