Vulkanen som nabo
Del
Vælg mellem 2.917 sommerhuse
2-værelses lejlighed til 3 personer i Sampieri.
2-værelses lejlighed 50 m², moderne og smagfuldt indrettet, til 3 personer med fælles pool, 1 km fra havet og 2,5 km fra bymidten af Sampieri. Emne nr. 313-IT9390.100.1.
Sicilien er citrusfrugternes ø, men er også præget af den mægtige Etna, som er Europas mest aktive vulkan. Man kan komme op ad Etnas barske, golde og nøgne bjergside i en firehjulstrukket bus med terrændæk. En tur, der også kan tages med svævebane.

Sommerhus Sicilien – Vulkanen som nabo

Den østlige del af Sicilien er fyldt med historiske minder, der spejler sig i pittoreske byer som Taormina, Catania og Siracusa. De lange strande findes i den sydlige del af øen og spektakulære nationalparker i nord.

Det siger vores gæster om Sicilien:

”At bo i et sommerhus på Sicilien med udsigt til den store Etna var fascinerende. Det røg fra flere af vulkanens kratere, og det var mærkværdigt at tænke på, at der stadig er liv i den,” siger Jette Ganzler.

”Vi boede i et sommerhus på Sicilien, hvor der ikke var så turistet, og fik den ægte vare. For eksempel i den gamle bydel i Marsala. Her var det skønt at sidde på en café med de lokale og se gamle Fiat 500 trille forbi,” fortæller Knud Haldborg og anbefaler desuden bjergbyen Erice.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Sicilien

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Sicilien til den garanteret billigste pris? Så skal du bestille familiens feriehus Sicilien på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde netop det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Sicilien.

Lej sommerhus Sicilien

Hos os er udlejning af sommerhuse Sicilien nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sicilien eller den feriebolig Sicilien som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Sicilien

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Sicilien. (Se betingelser).

Det er et klart mål for os at yde vores kunder den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Andre artikler

  1. Sommerhus Italien

    Italien er sansernes land: Maden, kulturen, vejret og klimaet er dejligt, og desuden er italienerne meget børnevenlige. Med den mangesidige geografi - Alperne i nord, søerne, kysterne, vinområder - og de talrige kulturelle klenodier byder Italien på noget for enhver smag. 
    3. sals lejlighed til 2 personer i den gamle bydel i Cortona.