XL skiområder med det hele
Del
I Frankrig findes der mange gode skiområder. Nogle steder er anlagt som moderne satellitbyer uden ret meget atmosfære, men med et hav af pister og lifter. Dog kan man også opdage nogle små landsbyer som har bevaret deres oprindelige stemning og byder på dejligt skiløb.

Skiferie Frankrig – XL skiområder med det hele

Her er et udvalg af de mest populære områder til jeres skiferie i Frankrig:

Val Thorens ligger i de franske Alper og er Europas højeste ski resort på 2.300 m. Hele skiområdet strækker sig over tre dale (Les Trois Vallées), hvor Val Thorens er én af dem. Med alt i alt 600 km piste er de tre dale det største sammenhængende skiområde i verden, forbundet med et fælles skipas.

Les Deux Alpes er et fransk skiområde som ligger 70 km fra Grenoble i regionen Isère. Selve landsbyen er på 1650 m og lifterne går helt op til 3600 m. Her ligger også Europas største gletsjer, hvor man kan stå på ski hele året rundt. Les Deux Alpes er ét af Frankrigs ældste skiregioner. Området tilbyder alt i alt 220 km pister med de sværeste i de lavere regioner. Desuden findes der en af Europas største snowparks.

Tignes er kun blevet bygget med skiløb for øje – et ideelt sted for den sporty skiløber. Tignes er en del af et af verdens bedste skiområder – L’Espace Killy – som også tæller Val d’Isére. Her er snesikkert, og terrænet byder på noget for alle uanset niveau. Området består af 310 km piste, og hele to gletsjere sørger for snegaranti hele året rundt. Tignes er også et populært rejsemål for sommerskiløb.

Vi ønsker jer en dejlig skiferie i Frankrig!

Andre artikler om Frankrig

  • Sommerhus Frankrig

    Frankrig viser mange ansigter og forskellige fristelser: Rå natur og strande i nord og vest, den mondæne hovedstad Paris, et mangfoldigt centrum med slotte og vinområder, Alperne i øst, samt den populære sydlige del med Provence og de elegante badebyer ved Cote d’Azur.
    1-værelses lejlighed til 2 personer i St. Briac-sur-Mer.