Fynsk charme og oplevelser i metermål
Del
Vælg mellem 531 sommerhuse Destinationer under Nordfyn
Sommerhus til 4 personer i Hasmark, Nordfyn
Hyggeligt moderniseret sommerhus til 4 personer, med stråtag. Huset i Hasmark ved Otterup på Nordfyn ligger på en lille, helt lukket havegrund, kun 100 m fra vandet. Emne nr. 121-72-4011.
Her venter charmerende købstæder, dejlige og børnevenlige strande og fredelige sommerhusområder som perler på en snor. Der er nem adgang til feriefristelser og oplevelser på hele Fyn. Et perfekt miks til alle børnefamilier.

Sommerhus Nordfyn - Fynsk charme og oplevelser i metermål

Lige fra Middelfart i vest over Hasmark og videre mod øst til Fyns Hoved og Kerteminde, vil en ferie være et ophold fuldt af hygge, charme og oplevelser.

Strandene på den nordlige del af Fyn er helt i top. De fleste ligger langs Båring Vig, hvor I også finder en hel række af rolige og skønt beliggende sommerhusområder. Hasmark Strand og de to strande i Kerteminde er verdensberømte – i hvert fald på Fyn – for deres utroligt høje og meget børnevenlige kvalitet.

Assens, Middelfart, Bogense og Kerteminde har det til fælles, at de alle er charmerende og atmosfærefyldte købstæder ved havet. Byernes rødder strækker sig adskillelige århundreder tilbage i tiden, hvilket deres bymidter med de gamle huse og smalle gader bærer præg af.

Fra Nordfyn er der nem adgang til oplevelser og feriefristelser på hele Fyn. Odense Zoo, Egeskov Slot, Valdemars Slot, Jernbanemuseet i Odense, Naturama i Svendborg samt Hindsgavl Slot og dyreparken omkring det er blot enkelte eksempler på alt det, der venter jer på den skønne ferieø midt i Danmark.

Ved Aalsbogaard Lystfiskersøer ligger Nyt grej, der både er en netbutik og en fysiske butik. Her får I mulighed for at finde alt, hvad hjerte kan begære inde for ørred, stør og karpe fiskeri. Står I og mangler nyt fiskeudstyr, får I hjælp til at finde det rigtige match, og I får lov at afprøve det nye grej ved søbredden, så I er sikre på at få det helt rigtige udstyr.

Vi giver dig overblik over mængden af sommerhuse til leje Nordfyn

Vil du også nyde de mange fordele ved et sommerhus Nordfyn? Så book jeres feriehus Nordfyn på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Nordfyn.

Lej sommerhus Nordfyn

Hos os er udlejning af sommerhuse Nordfyn nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Nordfyn eller den feriebolig Nordfyn som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Nordfyn

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være landets billigste når det kommer til sommerhusudlejning Nordfyn. (Se vilkår).

Du har krav på den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Nordfyn

 • Sommerhus Nordfyn privat til leje

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Nordfyn privat til leje. Du finder nemt finde det perfekte sommerhus her på siden.
  Emne nr. 130-G51837
 • Sommerhus Nordfyn privat weekend

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Nordfyn privat weekend. Du finder nemt finde et passende sommerhus her på siden.
  Emne nr. 084-M64538
 • Poolhus Nordfyn luksus

  Glæd dig til et dejligt ophold sammen med familie eller venner i et poolhus Nordfyn luksus. Du kan uden videre finde det helt rigtige sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 090-40873

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.