Så er den perfekte ferie hjemme
Del
Vælg mellem 1.168 sommerhuse Destinationer under Fyn
Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
Hyggeligt feriehus til 2 personer i Kerteminde på en skøn naturgrund. Fyn byder på kilometervis af dejlige strande. Her vil hele familien trives i naturskønne omgivelser og med mange attraktioner indenfor kort afstand. Emne nr. 160-E2077.
Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!

Sommerhus Fyn – Så er den perfekte ferie hjemme

Sydfyn

Sydfyn er en charmerende og naturskøn egn, som I med garanti vil elske.

Oplev det maleriske Sydfynske Øhav, dejlige strande, imponerende slotte, Langelandsfortet, spændende byer og meget mere.

Sydfyn er det perfekte valg for familier der gerne vil ud og have nogle skønne oplevelser sammen, men som også gerne vil kunne tage en tur til stranden når lyste melder sig.

Fascineres I af spændende gamle biler, bør I besøge Škoda museet i den stråtækte kørelade på Krengerup Gods. Her finder I bl.a. luksuriøse limousiner fra før 2. verdenskrig. Museet har åbent alle dage på nær mandage, og børn under 13 år kommer gratis ind.

Se sommerhuse på Sydfyn

Desuden venter Det sydfynske øhav med perler som Langeland, Tåsinge, Thurø og Ærø. De tre førstnævnte øer er forbundet til Fyn med dæmning, mens det kræver en færgesejlads at komme til Ærø.

Se sommerhuse i Det Sydfynske Øhav

Nordfyn

På den nordlige del af Fyn, lige fra Middelfart i vest over Hasmark og videre mod øst til Fyns Hoved og Kerteminde, vil I få en ferie ophold fuld af hygge, charme og oplevelser.

Her venter charmerende købstæder, dejlige og børnevenlige strande og fredelige sommerhusområder som perler på en snor. Der er nem adgang til feriefristelser og oplevelser på hele Fyn. Et perfekt miks til alle børnefamilier.

Se sommerhuse på Nordfyn

H.C. Andersens Hus, Langelandsfortet, Odense Zoo, Egeskov Slot, Valdemars Slot, Jernbanemuseet i Odense, Naturama i Svendborg samt Hindsgavl Slot og dyreparken omkring det er blot enkelte eksempler på alle de feriefristelser, der venter jer på den skønne ferieø midt i Danmark.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Fyn

Vil du og familien have det bedste sommerhus Fyn til den garanteret laveste pris? Så lej familiens feriehus Fyn på Sommerhus-siden. Her kan du uden videre finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Fyn.

Lej sommerhus Fyn

Hos os er udlejning af sommerhuse Fyn nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Fyn eller den feriebolig Fyn som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Fyn

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Fyn. (Se betingelser).

Du fortjener den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler om Fyn

Vis alle artikler om Fyn

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

  1. Sommerhus Danmark

    Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.