Del
Vælg mellem 72 sommerhuse
Emne nr.: 130-G51278

Du kan til hver en tid leje et sommerhus op til 35 dage direkte over nettet. Hvis du har behov for mere end det eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at lave en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine ønsker.

Ring til os på +45 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk - vi hjælper gerne.

Skal du skilles og har akut behov for tag over hovedet?

Nogle gange kan et endegyldigt brud på et forhold komme så pludseligt, at den ene part nærmest fra det ene øjeblik til det andet finder sig selv i en situation, hvor man ikke har noget sted at bo. Der kan derudover være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. I den situation er det væsentligt at tage hensyn til, at børnene kan fortsætte i de vante rammer i daginstitution og skole. Med andre ord er der altså brug for så hurtigt som muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som muligt.

Her på hjemmesiden finder du et meget stort udvalg af sommerhuse over alt i Danmark. Du kan når som helst leje et sommerhus i op til 35 dage direkte over nettet. I nogle tilfælde er der dog behov for længere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn med i billedet, er det vigtigt, at der bliver så få adresseskift, som muligt. I den situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Middelfart i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på +45 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk.

Er du ved at flytte og er fanget mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går nu og venter på, at jeres nye hus bliver færdigt? Er lejligheden opsagt, inden I kan overtage jeres nye bolig? Intet problem. Hvis du har brug for en periode til og med 5 uger, kan du med det samme booke din midlertidige indkvartering ved Middelfart online her på Sommerhussiden.dk. Hvis du har brug for en længere periode end 5 uger, laver vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der matcher netop dine behov. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Hjemflytning fra udlandet

Har I arbejdet i udlandet og er netop flyttet hjem til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at I kan overtage jeres drømmebolig? I sådan en situation er langtidsleje af et sommerhus den oplagte løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du allerede nu booke det sommerhus, du helst vil have her på siden. Hvis du har brug for mere end det, er det også muligt. Kontakt os nu, så laver vi gerne et uforpligtende forslag til en løsning, der er særligt tilpasset til præcis din situation.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker af og til, at et nært medlem af familien bliver indlagt til en specialiseret behandling i en anden del af Danmark, end den hvor I bor. Når man ønsker at være tæt på under behandlingsforløbet, er et sommerhus en oplagt form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp i forbindelse med bookingen, eller hvis du har behov for en periode på mere end 5 uger, så kontakt os endelig. Vi hjælper gerne.

Større skriftlige opgaver der kræver fred og ro

Skal du til at i gang med at skulle skrive det speciale eller den hovedopgave, der markerer afslutningen på dit studie? Er du nået til den afgørende skriveproces i dit ph.d. forløb? Og synes du, at de hjemlige omgivelser ikke giver mulighed for at få den ro, der kræves for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er nogle uger i et sommerhus en fin løsning. Her er der ro til at koncentrere sig om arbejdet, og du får væsentligt mere fra hånden. Du kan altid leje op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du ønsker mere end det, er det også inden for det muliges rammer. Kontakt os, så laver vi en løsning, der passer nøjagtigt til dig.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt arbejde, eller står du overfor at skulle begynde på en uddannelse i en anden del af landet? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at kunne flytte ind i din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus det oplagte bud på indkvartering i en kortere eller længere periode. Hvis det drejer sig om op til 5 uger, kan du uden videre booke dit sommerhus direkte over nettet. Hvis du har behov for en længere periode, laver vi gerne et forslag til en løsning, der opfylder netop dine krav. Kontakt os nu.

Filmproduktioner

Har du fået til opgave at finde indkvartering til et større hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en konkret del af landet gennem en længere periode? Så kan vi hjælpe dig. Med et kæmpestort udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rette partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor mange måneder, det drejer sig om, kan vi finde en løsning. Kontakt os nu på +45 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende tilbud, der matcher dine ønsker.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har dit firma fået en større anlægsopgave i en anden del af Danmark end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal finde et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan opholde sig, mens arbejdet står på? Intet problem. Kontakt os på +45 8724 1270 eller info@sommerhus-siden.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis der er behov for det. Vi har mange års erfaring med denne slags opgaver og har hjulpet mange virksomheder med indkvartering af medarbejdere gennem længere tid. Vi kan udforme et løsningsforslag, der matcher præcis dine behov, både når det drejer sig om det antal sommerhuse, du skal bruge, og i forhold til hvilken periode, der er tale om.

Har uheldet været ude?

Er du ramt af uheld i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver udbedret? Er du ansat i et forsikringsselskab og har brug for at finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan opholde sig i en længere periode? Vi har årelang erfaring i at løse denne type opgaver, hvor der er behov for genhusning mens arbejdet med at reparere skaderne bliver udført.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Skal du i gang med en større ombygning eller et renoveringsprojekt, der betyder, at du i nogle uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du befinder dig, vil du altid kunne finde et sommerhus I nærheden af din bopæl. Det er muligt at leje et sommerhus i op til 5 uger på nettet.

Hvis det er umuligt at gøre dit projekt færdigt i løbet af 5 uger, er der råd for det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du skal bruge, og i hvilken landsdel du har brug for et midlertidigt sted at opholde dig. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark.

Husk: Du kan til hver en tid leje et sommerhus op til 35 dage direkte over nettet. Hvis du har behov for en længere periode, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udarbejde en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine behov.

Ring til os på +45 8724 1270 eller send en mail til info@sommerhus-siden.dk - vi hjælper gerne.

Når I vælger at vælge et sommerhus som udgangspunkt for jeres ferie, kan I alle glæde jer til en dejlig blanding af ferieoplevelser, udflugter, tid til hinanden og ren og skær afslapning i jeres foretrukne sommerhus.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Nyd det fantastiske landskab og den skønne strand i Middelfart.

I kan tage på hvalsafari fra den gamle havn i Middelfart. På disse bådture lærer I naturligvis meget om marsvinene.

Det ældste borgerhus i Middelfart er Henner Friisers Hus fra det 16. århundrede, som viser et interessant tilbageblik på fortiden.

I finder nogle smukke strande i Fredericia og det omkringliggende område. Der er f.eks. Hyby Lund Strand, Trelde Næs Strand og Skærbæk Strandpark ved Lillebælt.

I Middelfart finder I vidunderlige cykelstier langs kysten.

Prisgaranti - langtidsleje sommerhus middelfart

Når du vælger at leje et sommerhus hos Sommerhussiden.dk, vil du selvfølgelig være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af priskontrol, udbetaler vi dig hele prisforskellen. Summen indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - langtidsleje sommerhus middelfart

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov vedrørende din søgning efter "langtidsleje sommerhus middelfart", er du meget velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.