Fynsk charme og fine feriedage
Del
Vælg mellem 244 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer ved Middelfart
Dejligt feriehus til 4 personer beliggende kun 25 m fra vandet ved Middelfart. Huset er renoveret i 2010 og er på to etager. Der er en flot udsigt over Lillebælt. Emne nr. 090-37683.
Middelfart er en charmerende købstad ved Lillebælt, som byder på en perlerække af dejlige sommerhuse i de naturskønne omgivelser omkring byen. Et oplagt valg for familier der ønsker sig en dejlig strand og nem adgang til spændende byer og oplevelser på Fyn og i Jylland.

Sommerhus Middelfart - Fynsk charme og fine feriedage

De fleste af områdets sommerhuse ligger langs de skønne strande ved Båring Vig, der byder på rolige og børnevenlige forhold. Hindsgavl Slot og dyreparken er et must; det gælder også ishusene langs vejen til den gamle Lillebæltsbro.

Den 700 år gamle by ved Lillebælt byder på en hyggelig bymidte med snævre gader og bindingsværkshuse, cafeer, butikker, restauranter, bowlingcenter og svømmehal. Smut ned til lystbådehavnen med maritim stemning, minigolf og grillpladser.

Nabo til marinaen er en børnevenlig badestrand med Blåt Flag. Flaget, som signalerer rent badevand og gode faciliteter vajer også over Strib Nordstrand fem kilometer fra byen. Her er man tillige nær Kongebroskoven ved Hindsgavl Slot, som året rundt byder på dejlige naturoplevelser, gode vandrestier, et rigt fugleliv, en dyrepark samt en smuk barokhave.

Det siger vores gæster om Middelfart:

Et rigtig godt område, hvor der er kort afstand til både museer, naturoplevelser og handlemuligheder. Vi kan anbefale en daglig travetur i Hindsgavl Dyrepark, en fantastisk oplevelse at få lov at komme så tæt på de store kron-, rå- og dådyr. Middelfart Museum er et spændende og hyggeligt lokalt museum, hvor man sagtens kan få nogle timer til at gå på en regnvejrsdag. Husk også et besøg i den store gamle kirke midt i Middelfart, bemærk specielt den meget smukke døbefond.

Området og beliggenheden er i top.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Middelfart

Vil du også nyde alle fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Middelfart? Så book familiens feriehus Middelfart på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse Middelfart i alle prisklasser og kategorier, og netop derfor kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det feriehus Middelfart, som sikrer jer en fredelig og rolig ferie Middelfart.

Lej sommerhus Middelfart

Hos os er udlejning af sommerhuse Middelfart nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Middelfart eller den feriebolig Middelfart som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Middelfart

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Middelfart. (Se betingelser).

Hos os skal kunden til hver en tid have den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordfyn

  Her venter charmerende købstæder, dejlige og børnevenlige strande og fredelige sommerhusområder som perler på en snor. Der er nem adgang til feriefristelser og oplevelser på hele Fyn. Et perfekt miks til alle børnefamilier.
  Sommerhus til 4 personer i Hasmark, Nordfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.