Del
Vælg mellem 39 sommerhuse
Emne nr.: 090-43352

Når I træffer beslutningen om at vælge et sommerhus som udgangspunkt for familiens ferie, kan I alle se frem til en skøn blanding af oplevelser, udflugter, tid til hinanden og rendyrket afslapning i jeres udvalgte sommerhus.

Uanset hvilket sommerhus med luksus indretning du vælger, kan familien glæde sig til nogle dejlige dage sammen. I får adgang til jeres helt egen poolafdeling og naturligvis også nem adgang til de ferieoplevelser, der venter ved Middelfart.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Nyd en vidunderlig ferie direkte ved havet i den fortryllende ferieby Middelfart.

I Kolding kan I besøge Dansk Sygeplejehistorisk Museum. Udstillingen viser sygeplejernes-, patienternes- og sundhedssystemets historie i Danmark.

Besøg Trapholt Museum for Moderne Kunst. Museet ligger i midten af den smukke natur og byder på vekslende udstillinger af danske og internationale kunstnere og designere.

Det ældste borgerhus i Middelfart er Henner Friisers Hus fra det 16. århundrede, som viser et interessant tilbageblik på fortiden.

Ditlevsdal Bison Farm i Morud huser enorme dyr. Besøg farmen og lær noget om de bisoner der lever der.

I det gamle kongeslot Koldinghus kan I gå i fodsporene af de danske konger og dronninger. I den ene del af slottet er der et rum med en samling af gammelt legetøj, der helt sikkert er interessant for børnene.

Prisgaranti - luksus sommerhus middelfart

Når du har fundet det sommerhus, som skal danne rammen om familiens ferie, kan du med det samme leje online. Du vil helt automatisk være dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi står inde for, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang forekomme en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele differencen i prisen. Summen bliver simpelthen overført til din konto.

Kundeservice - luksus sommerhus middelfart

Hvis du har spørgsmål eller særlige krav i forbindelse med din søgning efter "luksus sommerhus middelfart", så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.