Del
Vælg mellem 18 sommerhuse
Emne nr.: 090-43352

Med et sommerhus til 16 personer er vi oppe i kategorien med store sommerhuse. Her er masser af plads til flere familier eller sæt af venner.

Et sommerhus er et rigtig godt udgangspunkt, når du planlægger at opleve Middelfart. Her er der plads til, at I kan være jer selv og opleve seværdigheder og attraktioner, når som helst I har lyst.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Middelfart er kendt som byen ved broen, men den har selvfølgelig også meget mere at byde på for hele familien.

Middelfart tilbyder adskillige indkøbsmuligheder med sit store udvalg af modebutikker, kunsthåndværksbutikker samt mange hyggelige caféer og gode restauranter.

I kan få mange interessante fakta om marsvinene i Henner Friisers Hus, en smuk bygning fra det 16. århundrede.

Dyk ned i den fascinerende verden af krybdyr i Terrariet Vissenbjerg. Der lever mange forskellige arter i terrariet som f.eks. leguaner, slanger, krokodiller samt mindre dyr som edderkopper og skorpioner.

Det ældste borgerhus i Middelfart er Henner Friisers Hus fra det 16. århundrede, som viser et interessant tilbageblik på fortiden.

Prisgaranti - sommerhus middelfart 16 personer

Når du vælger at booke et sommerhus hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores overvågning af priskontrol, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Summen bliver ganske enkelt indsat på din konto.

Kundeservice - sommerhus middelfart 16 personer

Hvis du har spørgsmål eller særlige behov i forbindelse med din søgning efter "sommerhus middelfart 16 personer", er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.