Skønne strande, flot bymidte og masser af oplevelser
Del
Vælg mellem 90 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Kerteminde
Flot og moderne feriehus til 4 personer i Kerteminde, med udsigt over havet og området. Tæt på fin badestrand, marina, minigolf og seværdigheder. Huset er bygget i 2007. Emne nr. 130-G51705.
Kerteminde har 1.000 år på bagen og har alt, der skal til en dejlig ferie. To skønne og meget børnevenlige strande, masser af smuk natur og aktivitetstilbud. Kertemindes gamle centrum venter små, krogede gader med toppede brosten, flere hundrede år gamle huse og købmandsgårde.

Sommerhus Kerteminde – Skønne strande, flot bymidte og masser af oplevelser

Besøg for eksempel Farvergården, der fungerer som et museum med kopier af dagligstuer fra 1800-tallet.

”Et meget skønt sted lige ud til Storebælt og en dejlig strand i nærheden,” siger en glad Melanie Delventhal om sit ophold i et sommerhus i Kerteminde.

”Dejligt cykelområde. Byvandring Kerteminde, besøg på Vikingemuseet Ladby samt Johannes Larsen museet og vandretur Fyns hoved er gode oplevelser”, siger Erik Kragh Jørgensen.

Preben Delfs er enig: ”Der er kun få hundrede meter til stranden. Så stranden, Kerteminde by og meget mere ligger i en fin cykelafstand. Der er fine cykelruter lige udenfor døren, til Dalby, Messinge, Viby og mange flere steder. Naturen og omgivelserne er fantastiske, man kan se alléer, bindingsværk, skønne bakker, gårdbutikker, havet og meget mere.”

Lad Jens Gjelstrup få det sidste ord om Kerteminde: ” Skønt, skønt, skønt”.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Kerteminde

Vil du også nyde fordelene ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Kerteminde? Så skal du bestille familiens feriehus Kerteminde på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse Kerteminde for enhver pengepung, og netop derfor kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det feriehus Kerteminde, der skal danne rammen om jeres ferie Kerteminde.

Dejlig måde at få bestilt sommerhus på. Jeg er fuldt tilfreds med virksomhedens behandling af min bestilling af sommerhus, hurtigt og fyldestgørende.

Udmærket og let bookingsystem.

Lej sommerhus Kerteminde og vind hele lejebeløbet tilbage

Sommerhussiden.dk giver dig udlejning af sommerhuse Kerteminde med automatisk gevinst chance. Én gang om måneden afholder vi nemlig Feline Ferie Lotteri blandt samtlige bekræftede bookinger og finder frem til en heldig vinder. Gevinsten er det beløb det kostede at leje jeres feriebolig Kerteminde. Din bookingbekræftelse vedr. jeres feriebolig Kerteminde kan kort sagt være vejen til en ferie med råd til flere oplevelser. (Vi gør opmærksom på at konkurrencen er købsbetinget. Gældende regler).

Du får landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Kerteminde

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks billigste til sommerhusudlejning Kerteminde. Det betyder kort og godt, at vi overfører hele prisforskellen og en bonus på 1.000 kroner til din bankkonto, hvis du skulle finde sommerhuset til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid betjening på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Rigtig god service. Vi havde reserveret et hus til 8 personer, huset blev imidlertid solgt inden vores ferie. Som erstatning, fik vi lov til at vælge to mindre huse til samme pris. Vi havde en fantastisk uge og alle havde en seng. Så det!

Andre artikler om Kerteminde

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordfyn

  Her venter charmerende købstæder, dejlige og børnevenlige strande og fredelige sommerhusområder som perler på en snor. Der er nem adgang til feriefristelser og oplevelser på hele Fyn. Et perfekt miks til alle børnefamilier.
  Sommerhus til 4 personer i Hasmark, Nordfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.