Del
Vælg mellem 7 sommerhuse
Emne nr.: 090-38695
Emne nr.: 090-38695

Ferie med familien i uge 30 byder både på hyggeligt samvær og masser af ferieoplevelser. Jo tidligere, du begynder at lede efter et sommerhus, jo flere vil du have at vælge mellem.

Med et sommerhus som udgangspunkt for jeres ferie står I på den bedst mulige måde, når det kommer til at opleve Bogense. Der er hundrede procent frit valg mellem udflugter, ferieoplevelser og ren afslapning i sommerhuset.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Fyn som helhed og ferieområdet Bogense i særdeleshed lokker feriegæster til med det skønne landskab og dets mange muligheder for udendørs aktivitet og oplevelser.

Den gamle købmandsgård i den gamle bydel af Bogense er et af byens smukkeste bygninger. Bindingsværksgården er fra det 18. århundrede.

Der er rig mulighed for an handle dagligvare, tøj, brugskunst o.l. i Bogense. Går man en tur gennem byens gader, kommer man forbi små specialbutikker, gallerier, værkstedsbutikker og modehuse.

Mosegården ligger på det højeste punkt ved Bogense. Herfra får man det mest betagende udsyn over vandet og Lillebæltsbroen.

På en lang gåtur gennem fjorden kan I se en naturel mangfoldighed, der er uforglemmelig.

Det naturbeskyttede ø Æbelø ligger ikke længere væk, end at man kan se den fra kysten ved Bogense.

En gåtur i de nærliggende skove medfører en familiedag i naturen.

Prisgaranti - sommerhus bogense uge 30

Når du har fundet det sommerhus, der skal danne rammen om familiens ferie, kan du med det samme booke direkte over nettet. Du vil helt automatisk være dækket af Sommerhus-siden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores kontrol af priskontrol, godtgør vi dig hele differencen. Summen indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - sommerhus bogense uge 30

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker vedrørende din søgning efter "sommerhus bogense uge 30", er du velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på (+45) 8724 1270.