Det perfekte gemmested
Del
Vælg mellem 67 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer ved Bogense
Træferiehus til 6 personer, beliggende i det hyggelige sommerhusområde Skåstrup Strand ved Bogense, som er en stemningsfuld fynsk havneby med brostens belagte gader og en dejlig gammel bydel. Emne nr.084-M64131.
Bogense er en charmerende og stemningsfuld by med rødder mange århundreder tilbage i tiden. Bogenses centrum præges af gamle huse, købmandsgårde og snævre gader. Om sommeren er byens marina en livlig affære fuld af lystbåde, leben og sejlere.

Sommerhus Bogense - Det perfekte gemmested

Byen er det perfekte sted at komme på afstand af den daglige travlhed.

Det fandt Jörg Karrach ud af: ”Et dejligt, roligt område, som er ideelt til at nyde naturen og koble fra. Man kommer hurtigt til Bogense, en hyggelig og smukt beliggende lille by med et bredt udvalg af indkøbsmuligheder og forretninger,” siger han om den 700 år gamle købstad på Fyns nordspids.

En attraktiv nabo til havnen er Marinastranden, der efter sigende har Danmarks reneste badevand. Andre fordele ved stranden er fint sand, Blåt Flag og en lav vanddybde. Det gør den kunstigt anlagte Marinastrand, som er på størrelse med to fodboldbaner, perfekt for børnefamilier. I marinaen ligger desuden det velholdte træskib M/S Castor, der blandt andet tilbyder sælsafari i Kattegat, samt ture til Juelsminde og Samsø.

Lisette Brandt er ikke i tvivl om Bogenses kvaliteter: ”Området er smukt og Bogense, overraskede os så positivt. En så lille by med så meget energi og liv. Det virker som om at handelslivet virkelig vil skabe liv og glade dage. En fantastisk aften havde vi alle, da byen holdt åben til midnat og efterfølgende skulle holde rosenfestival! Flot havn og en campingplads der tiltrak mange turister. Der var heller ikke langt til noget... vi var på Egeskov Slot - Kerteminde - Svendborg, samt Odense. Fyn er dejlig!”

Det største udvalg af sommerhuse til leje Bogense

Vil du også nyde fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Bogense? Så skal du booke jeres feriehus Bogense på Sommerhus-siden. Her finder du på kort tid det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Bogense.

Lej sommerhus Bogense

Hos os er udlejning af sommerhuse Bogense nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Bogense eller den feriebolig Bogense som matcher dine ønsker.

Du får den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Bogense

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Bogense. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid betjening på højeste niveau

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordfyn

  Her venter charmerende købstæder, dejlige og børnevenlige strande og fredelige sommerhusområder som perler på en snor. Der er nem adgang til feriefristelser og oplevelser på hele Fyn. Et perfekt miks til alle børnefamilier.
  Sommerhus til 4 personer i Hasmark, Nordfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.