Ferie med idyl og oplevelser for hele familien
Del
Vælg mellem 229 sommerhuse Destinationer under Sydfyn
Sommerhus til 4 personer på Sydfyn
Dette hyggelige feriehus til 4 personer ikke langt fra Faaborg på Sydfyn ligger på en dejlig, ugenert grund med udsigt til vandet og Lyø. Huset er lyst og venligt indrettet. Der er et fællesareal med badebro i sommerhalvåret. Emne nr. 160-E1026.
Sydfyn er en charmerende og naturskøn egn, som I med garanti vil elske. Oplev det maleriske Sydfynske Øhav, dejlige strande, imponerende slotte, Langelandsfortet, spændende byer og meget mere.

Sommerhus Sydfyn – Ferie med idyl og oplevelser for hele familien

Sydfyn er det perfekte valg for familier der gerne vil ud og have nogle skønne oplevelser sammen, men som også gerne vil kunne tage en tur til stranden når lyste melder sig.

Udenfor venter Det sydfynske øhav med perler som Langeland, Tåsinge, Thurø og Ærø. De tre førstnævnte øer er forbundet til Fyn med dæmning, mens det kræver en færgesejlads at komme til Ærø.

Besøg Egeskov Slot og oplev Fyns største turistattraktion, som har noget at tilbyde for hele familien. Nyd den prisvindende park, den store legeplads midt i skoven, enestående udstillinger med veteranbiler, -motorcykler og -fly og gå på opdagelse i Greve Michael Ahlefeldts private hjem, slottet. Det kan nemt tage en dag eller flere at få det hele med.

Midtfyns Put & Take ved Sallingelunde er en familievenlig fiskesø, hvor alle kan være med. Faciliteterne er i top med bl.a. overdækket terrasse og skurvogn, hvor I kan spise jeres mad, læskure, rensebord med rindende vand, borde/bænke m.m. Børnene kan hygge sig på legepladsen og boldbanen og bage snobrød på bål. Det er muligt at leje fiskestænger.

Det siger vores gæster om Sydfyn:

Beliggenheden er eminent og centralt for ture til Svendborg, rundt i de hyggelige gader og gode cafeer, gåture eller cykelture til Thurø, med god badestrand og minigolfbane og hyggelige bymiljø. Ture til Tåsinge med Valdemar slot, Bregninge kirke med udkigskirketårn og museum om Elvira Madigan og Sixten Sparre. Desuden mulighed for rundflyvning over øerne og/eller herregårdene, en fantastisk oplevelse at se det oppe fra. Fra Svendborg er der færgefart til Ærø og rundtur til nogle af de andre småøer, også rigtig hyggelige ture.

Egeskov Slot er altid en stor oplevelse at besøge. Derudover besøgte vi bl.a. Naturama i Svendborg - det var rigtigt spændende. Den Fynske Landsby kan også anbefales, hvis man gerne vil se huse fra gammel tid.

Sejltur, zoo og gågade i Odense kan anbefales =0) Egeskov slotspark og slot er også værd at se, lidt dyrt men flot.

Valdemar slot er helt sikkert et besøg værd og det er Svendborg også.

Stort udbud af sommerhuse til leje Sydfyn

Vil du og familien have det bedste sommerhus Sydfyn til den garanteret billigste pris? Så bestil jeres feriehus Sydfyn på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse Sydfyn for enhver pengepung, og du kan derfor uden videre finde præcis det feriehus Sydfyn, der sikrer jer en fredelig og rolig ferie Sydfyn.

Lej sommerhus Sydfyn

Hos os er udlejning af sommerhuse Sydfyn nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sydfyn eller den feriebolig Sydfyn som matcher dine ønsker.

Her får du landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Sydfyn

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Sydfyn. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid personlig service

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler om Sydfyn

 • Sommerhus Sydfyn privat til leje

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sydfyn privat til leje. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 090-76293
 • Sommerhus Sydfyn privat udlejning

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sydfyn privat udlejning. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Sommerhussiden.Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Sydfyn privat udlejning. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Sommerhussiden.
  Emne nr. 084-M65701
 • Poolhus på Sydfyn

  Glæd dig til et afslappende ophold sammen med familie eller venner i et poolhus på Sydfyn. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos os.
  Emne nr. 090-48487
Vis alle artikler om Sydfyn

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.