Naturoplevelser i højeste kvalitet
Del
Vælg mellem 20 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Helnæs
Særdeles hyggeligt og idyllisk bondehus til 4 personer beliggende på den smukke halvø Helnæs. Huset er nænsomt renoveret og er omgivet af en dejlig stor naturgrund. Helnæs er et af Fyns smukke naturområder, med et helt specielt bakket landskab, hyggelige bondehuse og gode fiskemuligheder. Emne-nr. 084-M65275.
Helnæs er en naturskøn halvø i havet mellem Assens og Fåborg. Freden, roen, idyllen og naturen er blandt de helt store trækplastre her. Et rigtig godt valg for alle der først og fremmest ønsker sig naturoplevelser i højeste kvalitet.

Sommerhus Helnæs – Naturoplevelser i højeste kvalitet

De fleste sommerhuse ligger på den sydvestlige ende af halvøen, og byder på eminente muligheder for gå- og cykelture i flot natur ved havet. Strandene er i top og der er fine muligheder for lystfiskere.

På vestsiden af Helnæs finder man Feddet med en dejlig badestrand, mens Helnæs Made er en stor, fredet strandeng med vade- og rovfugle samt orkideer. Plus endnu en dejlig badestrand. Lystfiskere kan prøve lykken ved det 28 meter høje Helnæs Fyr ved Linde Hoved.

Det siger vores gæster om Helnæs:

Meget smukt og fredeligt område. Dog skal man lige, hvis man skal meget omkring i .f. m. indkøb eller udflugter, være opmærksom på de 15 km til fastlandet (Fyn), som forlænger alle ture.

Helnæs er paradis på jord!

Det største udbud af sommerhuse til leje Helnæs

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Helnæs til den lavest mulige pris? Så lej familiens feriehus Helnæs på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et kæmpe udvalg af sommerhuse Helnæs i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor på kort tid finde netop det feriehus Helnæs, der sikrer jer en afstressende ferie Helnæs.

Lej sommerhus Helnæs

Hos os er udlejning af sommerhuse Helnæs nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Helnæs eller den feriebolig Helnæs som matcher dine ønsker.

Her får du landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Helnæs

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets garanteret billigste til sommerhusudlejning Helnæs. (Se vilkår).

Du fortjener den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Sydfyn

  Sydfyn er en charmerende og naturskøn egn, som I med garanti vil elske. Oplev det maleriske Sydfynske Øhav, dejlige strande, imponerende slotte, Langelandsfortet, spændende byer og meget mere.
  Sommerhus til 4 personer på Sydfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.