Fredelig ferie lige midt i Danmark
Del
Vælg mellem 32 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Tårup
Skønt luksus sommerhus til 6 personer i Tårup, beliggende i et nyere feriehusområde nær Storebælt. Huset er på 122 m² og har en fin havudsigt. Der er kun 350 m til stranden - et oplagt sted for naturelskere og lystfiskere. Emne nr. 130-G53507
Kunne I tænke jer en ferie med udsigt over Storebælt, lige midt i Danmark og næsten med garanti for afslapning? Så er Tårup sagen – det er nemlig et af de fredeligste sommerhusområder i Danmark. Et oplagt valg for alle der ønsker sig en ferie med fred, ro og naturskønne omgivelser.

Sommerhus Tårup – Fredelig ferie lige midt i Danmark

Her får I en ferie i rolige, afstressende omgivelser, midt i den skønne fynske natur. Tårup er sagen for alle der først og fremmest ønsker at være sig selv, og bare vil tilbringe en uge eller to i fred og ro.

Stranden ved Tårup er ikke den bedste at bade fra da der er en del sten, men det kan lade sig gøre. Hvis det er en sandstrand der står på ønskesedlen, venter en af Fyns mest attraktive af slagsen i det nærliggende Kerteminde.

”Et dejligt lille sted med fred og ro, der mangler dog lidt sandstrand”, siger Peter Schomacker.

Per Holm Justesen er enig: ”Området var fint, men lidt langt til forretninger”, udtaler han således.

Her får du overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Tårup

Vil du også nyde de mange fordele ved et sommerhus Tårup? Så book familiens feriehus Tårup på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse Tårup i alle prisklasser og kategorier, og derfor kan du let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Tårup, der sikrer jer en fredelig og rolig ferie Tårup.

Lej sommerhus Tårup

Hos os er udlejning af sommerhuse Tårup nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Tårup eller den feriebolig Tårup som matcher dine ønsker.

Du får den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Tårup

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Tårup. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses kundeservice

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Sydfyn

  Sydfyn er en charmerende og naturskøn egn, som I med garanti vil elske. Oplev det maleriske Sydfynske Øhav, dejlige strande, imponerende slotte, Langelandsfortet, spændende byer og meget mere.
  Sommerhus til 4 personer på Sydfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.