Når fred, ro og natur er i højsædet
Del
Vælg mellem 23 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Sandager Næs
Hyggeligt feriehus til 6 personer i Sandager Næs omgivet af træer og kun 400 m til stranden. Boligarealet er på 73 m². Dejligt område på den vestlige side af Fyn og ikke ret langt til byen Assens. Emne nr. 130-G52107
Der er én stor risiko ved et sommerhus ved Sandager Næs på det sydvestlige Fyn. Sandager Næs er nemlig omgivet af smukke landskaber med strand, skov og et fuglereservat. Perfekt for dem, som vil fiske, vandre, cykle eller bare nyde naturen i de fredelige omgivelser.

Sommerhus Sandager Næs - Når fred, ro og natur er i højsædet

Sandager Næs er nemlig omgivet af smukke landskaber med strand, skov og et fuglereservat. Perfekt for dem, som vil fiske, vandre, cykle eller bare nyde naturen i de fredelige omgivelser.

Centralt i billedet er den fine, rene og børnevenlige badestrand nær et sommerhus ved Sandager Næs. Her kan tiden let flyve med krabbefangst, dukkerter og solbad på sommerdage. Fra stranden har man udsigt over det fuglerige Emtekær Nor.

Landsbyen Sandager er blot en af egnens mange små, hyggelige flækker med stråtækte bindingsværkshuse.

10 kilometer fra et sommerhus ved Sandager Næs venter den charmerende og 800 år gamle købstad Assens. I den gamle bymidte venter bindingsværkshuse, gamle købmandsgårde, cafeer, restauranter samt Østergade, der har været kåret til Danmarks smukkeste gade.

Vi giver dig overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Sandager Næs

Vil du også nyde fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Sandager Næs? Så skal du bestille familiens feriehus Sandager Næs på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et enormt udbud af sommerhuse Sandager Næs for enhver smag, og du kan derfor hurtigt og enkelt finde netop det feriehus Sandager Næs, der sikrer jer en afstressende ferie Sandager Næs.

Lej sommerhus Sandager Næs

Hos os er udlejning af sommerhuse Sandager Næs nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sandager Næs eller den feriebolig Sandager Næs som matcher dine ønsker.

Her får du landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Sandager Næs

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets billigste når det gælder sommerhusudlejning Sandager Næs. (Se reglerne).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid kundeservice helt i top

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Sydfyn

  Sydfyn er en charmerende og naturskøn egn, som I med garanti vil elske. Oplev det maleriske Sydfynske Øhav, dejlige strande, imponerende slotte, Langelandsfortet, spændende byer og meget mere.
  Sommerhus til 4 personer på Sydfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.