Del
Vælg mellem 20 sommerhuse
Emne nr.: 090-44463

Drømmen om at tilbringe tid sammen og om at dele skønne ferieoplevelser er tæt på at blive til virkelighed. Med et sommerhus som udgangspunkt bliver ferien i fuldt omfang jeres egen, og I kan bruge den præcis, som I kunne tænke jer.

Når I har fundet frem til det sommerhus ved stranden der skal danne rammen om jeres ferie, kan I alle glæde jer til nogle skønne dage ved vandet.

Tips og tricks til ferieoplevelser

De fleste af sommerhusene i ferieområde Faaborg ligger i gåafstand fra stranden.

Igennem sommeren er der guidede ture gennem Arrestmuseet i Faaborg. Guidernes fortællinger om arrestens allertidligste indsatte er tilrettet børnene, så disse får en spændende oplevelse.

Ca. 12 km nord for Faaborg ligger stutteri Ostrup Turridning, hvor man kan leje børnevenlige islandske heste og tage på tur i Svanninge Bakker.

Besøg Fåborg Miniby og oplev den flotte miniature udgave af byen, som den så ud i gamle dage. Ta' madkurven med og nyd den på den overdækkede terrasse.

Morgen og aften er Nab Strand velbesøgt af lystfiskere. Fra badebroen er der gode fiskemuligheder, og om aftenen kan man her nyde den smukke solnedgang.

Prisgaranti - sommerhus fåborg strand

Når du vælger at leje et sommerhus hos Sommerhussiden.dk, vil du naturligvis være dækket af vores prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er nogen af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en fejl i vores overvågning af konkurrenternes priser, refunderer vi dig hele prisforskellen. Summen indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - sommerhus fåborg strand

Hvis du har spørgsmål eller specielle behov i forbindelse med din søgning efter "sommerhus fåborg strand", er du meget velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.