Landsbyferie med rige muligheder
Del
Vælg mellem 30 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer i Faldsled
Hyggeligt feriehus til 6 personer beliggende på en dejlig grund med græsplæne kun 50 m fra vandet i et lille sommerhusområde i Faldsled på Sydfyn, som er kendt for sin helt specielle, kuperede natur. Emne nr. 084-M65433.
Faldsled er et smukt og fredeligt sommerhusområde ved Helnæs Bugt, ikke langt fra Fåborg. Her finder I idyllisk natur, gode strande og nem adgang til Sydfyns attraktioner.

Sommerhus Faldsled - Landsbyferie med rige muligheder

Besøg f.eks. Egeskov Slot, Valdemars Slot på Tåsinge, Langelandsfortet og noget af Danmarks smukkeste natur i Svanninge Bakker - “De Fynske Alper”.

”Rigtig dejlig naturlegeplads ved Svanninge Bakker. Besøg endelig Kaleko (vandmøllen fra Nissebanden). Dejlig køretur til Helnæs med meget flot udsigt. Vi kom igennem Snave, men mødte desværre ikke Polle fra Snave!!!!”, siger Grete Søndergaard.

Der er heller ikke de bedste odds for at I skulle løbe på Polle fra Snave, men til gengæld er der garanti for ferieoplevelser på første klasse i et dejligt sommerhus på Sydfyn.

Vi giver dig overblikket over mængden af sommerhuse til leje Falsled

Vil du være helt sikker på at få dit favorit sommerhus Falsled til den bedste pris? Så lej familiens feriehus Falsled på Sommerhus-siden. Her finder du hurtigt det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Falsled.

Lej sommerhus Faldsled

Hos os er udlejning af sommerhuse Faldsled nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Faldsled eller den feriebolig Faldsled som matcher dine ønsker.

Vi giver dig Danmarks stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Falsled

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Falsled. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Sydfyn

  Sydfyn er en charmerende og naturskøn egn, som I med garanti vil elske. Oplev det maleriske Sydfynske Øhav, dejlige strande, imponerende slotte, Langelandsfortet, spændende byer og meget mere.
  Sommerhus til 4 personer på Sydfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.