Idyl så langt øjet rækker
Del
Vælg mellem 827 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer ved Sydfynske Øhav
Få flot udsigt over vandet ved Svendborg Sund og det Sydfynske Øhav med dette sommerhus til 6 personer i første række ned til vandet ved Troense . Dette bindingsværkshus med stråtag er oprindeligt opført i 1775 og er renoveret i 2002. Emne nr. 090-42722.
I et sommerhus i det Sydfynske Øhav kan du og familien holde ferie i et bindingsværkshus på en markvej fjernt fra hverdagens travlhed og pligter. For i et sommerhus på Langeland eller Ærø er freden og roen i højsædet.

Sommerhus i det Sydfynske Øhav - Idyl så langt øjet rækker

De eneste lyde er bladene, som rasler i vinden, summende bier og fuglefløjt. Omgivelserne består af eng, skov og strand af den børnevenlige slags med lavt vand.

Med sådanne forhold kan dagene let flyve med fodbold i haven i et sommerhus i det sydfynske øhav, fiskeri og krabbefangst.

Vil man ud og se sig omkring, er der nok at tage fat på i løbet af ferien i et sommerhus i det sydfynske øhav.

Langeland frister for eksempel med skønne strande ved Bukkemose, Ristinge og Stoense. Tranekær Slot, koldkrigsmuseet på Langelandsfortet, de for øen så karakteristiske hathøje ved Humble og de vilde heste er andre højdepunkter på den langstrakte ø.

Ærø lokker blandt andet med maritim stemning i Marstal, en af landets bedst bevarede byer fra 1700-tallet, og den hyggelige købstad Ærøskøbing.

Er man til fods, kan man følge den 220 kilometer lange Øhavssti. En af landets længste vandrestier strækker sig hen over Sydfyn og fortsætter til Tåsinge, Langeland og Ærø.

Her får du overblik over udvalget af sommerhuse til leje Sydfynske Øhav

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Sydfynske Øhav til den bedste pris? Så book familiens feriehus Sydfynske Øhav på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udvalg af sommerhuse Sydfynske Øhav for enhver pengepung, og du kan derfor let og sikkert finde nøjagtig det feriehus Sydfynske Øhav, der sikrer jer en fredelig og rolig ferie Sydfynske Øhav.

Lej sommerhus Sydfynske Øhav

Hos os er udlejning af sommerhuse Sydfynske Øhav nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Sydfynske Øhav eller den feriebolig Sydfynske Øhav som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Sydfynske Øhav

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Sydfynske Øhav. (Se betingelser).

Hos os skal kunden altid have service på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Sydfyn

  Sydfyn er en charmerende og naturskøn egn, som I med garanti vil elske. Oplev det maleriske Sydfynske Øhav, dejlige strande, imponerende slotte, Langelandsfortet, spændende byer og meget mere.
  Sommerhus til 4 personer på Sydfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.