Del
Vælg mellem 5 sommerhuse
Emne nr.: 090-48487

Uanset hvilket sommerhus med luksus indretning du vælger, kan familien glæde sig til nogle dejlige dage sammen. I får adgang til jeres helt egen poolafdeling og selvfølgelig også nem adgang til de ferieoplevelser, der venter omkring Fåborg.

Med et sommerhus som udgangspunkt for jeres ferie vil I stå på den bedst mulige måde, når det kommer til at opleve Fåborg. Der er 100 procent frit valg mellem udflugter, oplevelser og ren afslapning i sommerhuset.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Ferieområdet Faaborg byder foruden skønne strande ved Det Sydfynske Øhav også på ægte idyl og landsbystemning.A30A56A1:A31A1:A32A1:A34A1:A36A1:A38A1:A4A1:A43

I Faaborg arrangeres guidede snorkelture for teenagere og voksne. En spændende og anderledes ferieoplevelse.

Holder man ferie i Egsmarken, er der kun en kort gåtur til stranden ved Horne Sommerland, hvor der udover en fin badebro også er optimale betingelser for surfere.

Besøg Fåborg Miniby og oplev den flotte miniature udgave af byen, som den så ud i gamle dage. Ta' madkurven med og nyd den på den overdækkede terrasse.

Sinebjerg Strand sydøst for Faaborg er med det lave vand et populært sted for alle, der vil surfe og kitesurfe.

Ta' madkurven med og glæd jer til en hel dag i den smukke Pipstorn Skov. Her er der gode vandrestier, mountainbike spor, en god legeplads, og fra Lucienhøj er der en fantastisk udsigt.

I Svanninge Bakker er der gode mountainbike spor af forskellig sværhedsgrad.

Prisgaranti - luksus sommerhus faaborg

Alle sommerhuse, der udlejes igennem Sommerhussiden.dk, er dækket af vores prisgaranti. Det betyder kort og godt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, som er lavere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af priskontrol, udbetaler vi dig hele forskellen i prisen. Summen bliver ganske enkelt overført til din konto.

Kundeservice - luksus sommerhus faaborg

Hvis du har spørgsmål eller særlige ønsker vedrørende din søgning efter "luksus sommerhus faaborg", er du velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.