Del
Vælg mellem 60 sommerhuse
Emne nr.: 090-40595

En ferie i uge 42 skal imødekomme mange krav, så det er væsentligt, at I vælger et sted, der kan opfylde jeres ønsker til ferieoplevelser. Det er selvfølgelig også vigtigt, at I finder netop det sommerhus, I drømmer om. Begynd derfor at kigge efter et sommerhus i god tid, så vil der være flere sommerhuse at vælge imellem.

Et sommerhus er et rigtig godt udgangspunkt, når I ønsker at opleve Fåborg. Her er der plads til, at I kan slappe af og være jer selv og tage på udflugter til seværdigheder og attraktioner, når det passer ind i jeres planlægning.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Sommerhusområderne ved Faaborg ligger for størstepartens vedkommende omkring Faldsled, Dyreborg og Nabbe samt på Bjørnø og halvøen Horne Land. Alle steder er der landlig idyl og kort vej til dejlige strande.

Vandreruten langs Det Sydfynske Øhav fører til de sydfynske alper, sådan kaldes Svanninge Bakker. Herfra er der en uforglemmelig udsigt over kysten.

Hestevenner kan tage på tur på hesteryg i Svanninge Bakker. En naturoplevelse ud over det sædvanlige.

Fra sommerhusområdet på de nordlige side af halvøen Horne er der ikke langt til den smukke og rolige Hesseløje Strand.

Besøg Fåborg Miniby og oplev den flotte miniature udgave af byen, som den så ud i gamle dage. Ta' madkurven med og nyd den på den overdækkede terrasse.

Fyn hører til et af de bedste cykelområder i Nordeuropa. Med de fint markerede ruter er det nemt at fine en, der passer lige til jeres familie.

Prisgaranti - sommerhus faaborg uge 42

Uanset hvilket sommerhus du bestemmer dig for, er du naturligvis dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Det betyder simpelthen, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang opstå en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele forskellen i prisen. Pengene overføres simpelthen til din konto.

Kundeservice - sommerhus faaborg uge 42

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter "sommerhus faaborg uge 42", er du naturligvis velkommen til at kontakte os. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.