Charmerende købstad, mange oplevelser
Del
Vælg mellem 36 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer ved Assens
Velholdt og hyggeligt feriehus til 6 personer ved Assens, med havudsigt fra 1.salen og kun 200 m til en børnevenlig sandstrand, beliggende i det idylliske sommerhusområde Sandager Næs. Emne nr. 084-M65099.
Assens er en hyggelig og charmerende købstad, med rødder mange hundrede år tilbage i tiden. De gamle bygninger og smalle gader giver bymidten sin helt egen stemning. Vælg mellem et mindre antal sommerhuse i de flotte omgivelser omkring byen.

Sommerhus Assens – Charmerende købstad, mange oplevelser

Fra Assens er der nem adgang til den perlerække af ferieoplevelser, der venter jer på det dejlige Fyn.

Assens er en af de atmosfærefyldte fynske kystbyer, der har flere hundrede års historie som købstad bag sig. Igennem årene har byen har udviklet sig til en spændende blanding af nyt og gammelt. Et konkret eksempel er byens gamle tobaksfabrik der, efter en gennemgribende ombygning og renovering, blev genåbnet som kulturhuset Tobaksgaarden - og den gamle sukkerfabrik, der nu er rådhus.

For lystfiskere er ophold i området omkring Assens ensbetydende med nem adgang til flere forskellige former for fiskeri - først og fremmest til det fynske havørred eldorado. Der er masser af muligheder for at prøve lykken fra kysten.

Kig indenfor i Danmarks Fuglezoo (Frydenlund Fuglepark), hvor ca. 800 forskellige fugle fra hele verden bor i idylliske omgivelser. Oplev storke, strudse, ugler, papegøjer og meget, meget mere. Her findes også en legeplads som børnene vil elske - og de kan også besøge og klappe parkens geder, marsvin og kaniner.

De flotte og meget velholdte biler i Strøjer Samlingen har hver deres helt egen historie. Her findes kongelige biler, en Aston Martin fra en James Bond film, en hel stribe af Ferrarier, en Rolls-Royce fra 1930'rne og mange andre enestående køretøjer. Glæd jer til at se mere end 70 drømmebiler i tip top stand.

Det siger vores gæster om Assens:

Assens er rigtig hyggelig med sine gamle bygninger og små gader.

Hyggelig by med spændende gamle huse og en gammel domkirke, som er et eller flere besøg værd.

Interessant by med mange gamle, smukke bygninger + gårdmiljøer. Flot natur i nærheden - især skal fremhæves Thorø - en tur øen rundt anbefales stærkt!

Vi anbefaler Egeskov Slot, bowling i Assens, Assens Strand - men der er så meget mere!

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Assens

Vil du og familien have det bedste sommerhus Assens til den billigst mulige pris? Så book familiens feriehus Assens på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udbud af sommerhuse Assens i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor uden videre finde nøjagtig det feriehus Assens, som skal danne rammen om jeres ferie Assens.

Lej sommerhus Assens

Hos os er udlejning af sommerhuse Assens nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Assens eller den feriebolig Assens som matcher dine ønsker.

Her får du landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Assens

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks garanteret billigste når det gælder sommerhusudlejning Assens. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Sydfyn

  Sydfyn er en charmerende og naturskøn egn, som I med garanti vil elske. Oplev det maleriske Sydfynske Øhav, dejlige strande, imponerende slotte, Langelandsfortet, spændende byer og meget mere.
  Sommerhus til 4 personer på Sydfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.