Byferie med naturen helt tæt på
Del
Vælg mellem 43 sommerhuse
Sommerhus til 3 personer ved Faaborg
Flot feriehus til 3 personer nær Faaborg, med dejlig udsigt over vandet. Huset, som ligger i Horne Sommerland, er delvis renoveret i 2011. Der er en udendørsbruser og en bålplads i haven. Emne nr. 084-M65294.
Fåborg byder på helt unikke oplevelser. Byen står som en livlig kontrast til den smukke fynske natur lige udenfor bygrænsen; pålev det bedste af begge verdener. Et oplagt sted når I ønsker at bo i flotte omgivelser med nem adgang til alle de fynske feriefristelser I kan forestille jer.

Sommerhus Fåborg - Byferie med naturen helt tæt på

Gæsternes vurderinger af området taler for sig selv:

”Fåborg egnen er super lækker, og der er mange muligheder for alle aldre”, hedder det fra Heidi Christensen.

Ove Simonsen siger: ”Sydfyn har mange gode seværdigheder, der er et besøg værd”. Anne Merete Bülow Clausen er enig: ” Fyn har meget at byde på, der er ikke langt til Langeland som også har spændende ting der er værd at opleve.

Marian Bech-Larsen er også faldet for det rolige, sydfynske ferieområde: "Da vi kan lide vand og landmandsliv, var de nærmeste omgivelser en stor nydelse for os. Der var udsigt til en dejlig kornmark, og der var en vidunderlig fred og ro."

Kombiner en hyggelig feriedag med nostalgi og smukke naturoplevelser på en tur med Syd Fyenske Veteranjernbane. Ta' med fra Faaborg til Korinth og retur - alt i alt tager hele oplevelsen halvanden time.

Få overblikket over mængden af sommerhuse til leje Fåborg

Vil du også gerne nyde fordelene ved et sommerhus Fåborg? Så book familiens feriehus Fåborg på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udbud af sommerhuse Fåborg for enhver smag, og netop derfor kan du nemt og hurtigt finde præcis det feriehus Fåborg, som sikrer jer en fredelig og rolig ferie Fåborg.

Lej sommerhus Faaborg

Hos os er udlejning af sommerhuse Faaborg nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Faaborg eller den feriebolig Faaborg som matcher dine ønsker.

Du får den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Fåborg

Sommerhussiden.dk vil være markedets billigste når det drejer sig om sommerhusudlejning Fåborg. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du altid førsteklasses kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Sydfyn

  Sydfyn er en charmerende og naturskøn egn, som I med garanti vil elske. Oplev det maleriske Sydfynske Øhav, dejlige strande, imponerende slotte, Langelandsfortet, spændende byer og meget mere.
  Sommerhus til 4 personer på Sydfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.