Fred og ro tæt ved vandet
Del
Vælg mellem 21 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Aborg
Dette hyggelige, renoverede byhus til 4 personer i Aborg ved Assens ligger i gåafstand til centrum, strand, havn og indkøbsmuligheder. Huset er lyst og venligt indrettet, med gårdhave, flot udsigt. Emne nr. 130-G52538.
Aborg Strand ligger smukt ved Lillebælt, cirka 3 kilometer nord for Assens som kan nås til fods eller med cyklen. Aborg er et mindre sommerhusområde i naturskønne omgivelser ved en dejlig strand. Nem adgang til udflugter og oplevelser i Assens og på resten af Fyn.

Sommerhus Aborg – Fred og ro tæt ved vandet

Det siger gæsterne om Aborg:

”Rigtig fin strand med badebro og man kan gå en rigtig hyggelig tur til Dyreborg havn ad stier. Roligt område. Morgenbrød kan købes i Dyreborg MEN SKAL BESTILLES DAGEN I FORVEJEN”, siger Karen Bendtzen.

Søren Lundø Jakobsen er enig: ”Rigtig dejligt område – tæt på vandet”. Susanne Jakobsen fremhæver den ro der præger lokalområdet: ” Dejligt og kønt område til afslapning, men ingen aktiviteter i nærheden.” Også Andries Boone er faldet for de fredelige omgivelser: ”Flot udsigt, meget rolige omgivelser, rigtig godt område. Gode muligheder for indkøb i Fåborg”.

”Dejligt område, både til småture men også en tur til Ærø var skøn, Tåsinge ligeledes”, lyder det fra Agnete Christensen .

Vi giver dig overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Aborg

Vil du også gerne nyde fordelene ved en afslappende ferie i et skønt sommerhus Aborg? Så skal du leje jeres feriehus Aborg på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Aborg.

Lej sommerhus Aborg

Hos os er udlejning af sommerhuse Aborg nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Aborg eller den feriebolig Aborg som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Aborg

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Aborg. (Se betingelser).

Kun den bedste betjening er god nok

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Sydfyn

  Sydfyn er en charmerende og naturskøn egn, som I med garanti vil elske. Oplev det maleriske Sydfynske Øhav, dejlige strande, imponerende slotte, Langelandsfortet, spændende byer og meget mere.
  Sommerhus til 4 personer på Sydfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.