Idyl, natur og oplevelser
Del
Vælg mellem 19 sommerhuse
Sommerhus til 7 personer i Brunshuse
Skønt feriehus til 7 personer kun få skridt fra en børnevenlig strand med badebro og samtidig tæt på et dejligt miljø i det lille fiskerleje Brunshuse. Huset ligger på en stor havegrund med en fantastisk udsigt til Lillebelt. Emne nr. 160-D2239.
Den idylliske fiskerby Brunshuse med spændende natur, gode badestrande og fantastiske fiskemuligheder lige udenfor døren byder hjerteligt velkommen. Glæd jer til en dejlig ferie ved Helnæs Bugt, omtrent midt mellem Assens og Fåborg.

Sommerhus Brunshuse - Idyl, natur og oplevelser

Vil man ud og se sig omkring, er der nok at tage fat på. Udover de charmerende bymiljøer i Assens og Fåborg venter f.eks. Egeskov Slot. Det regnes for et af Europas bedst bevarede vandrenæssanceslotte og rummer en stor udstilling af fly, biler og motorcykler.

Det vil desuden være alt andet end det rene pip at besøge Danmarks Fugle Zoo ved Tommerup. Her man nemlig hilse på over 800 fugle fra hele verden.

Flere fugle samt en lang række eksotiske dyr venter i zoo i Odense. Besøg også H.C. Andersens Hus, Den Fynske Landsby, som genskaber fynsk landsbymiljø anno 1850, og Danmarks Jernbanemuseum.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Brunshuse

Vil du være sikker på at finde dit favorit sommerhus Brunshuse til den bedste pris? Så skal du leje familiens feriehus Brunshuse på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Brunshuse.

Lej sommerhus Brunshuse

Hos os er udlejning af sommerhuse Brunshuse nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Brunshuse eller den feriebolig Brunshuse som matcher dine ønsker.

Du får landets skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Brunshuse

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Brunshuse. (Se betingelser).

Vi har en klar målsætning mål om altid at yde vores kunder den bedste betjening

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring til os eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Sydfyn

  Sydfyn er en charmerende og naturskøn egn, som I med garanti vil elske. Oplev det maleriske Sydfynske Øhav, dejlige strande, imponerende slotte, Langelandsfortet, spændende byer og meget mere.
  Sommerhus til 4 personer på Sydfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.