Her er der aldrig langt til en god ferieoplevelse
Del
Vælg mellem 14 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Nyborg
Moderne feriehus til 4 personer i Nyborg, beliggende i 1. række til vandet kun 50 m fra stranden i sommerhusområdet Nyborg Sommerby. Fra huset og grunden har man en fantastisk udsigt til hele Storebælt og Storebæltsbroen. Huset er omgivet af flere store terrasser. Emne nr. 084-M66292.
På den østlige del af Fyn ligger den gamle færgeby Nyborg, der byder på masser af dejlige ferieoplevelser. Her venter Nyborg Slot fra 1170, charmerende bindingsværkshuse i bymidten, svømmehal, strand og meget mere.

Sommerhus Nyborg – Her er der aldrig langt til en god ferieoplevelse

Nyborg ligger midt i Danmark så udflugter til attraktioner i Jylland, på Fyn og på Sjælland kan også sagtens lade sig gøre.

Isabell Blaeschke-Taschner er ikke i tvivl efter sin ferie i Nyborg: ”Skøn gågade! Masser af supermarkeder og tankstationer, alt ligger tæt ved huset. Stranden ved campingpladsen er rigtig dejlig!”

Anja Krenz fra Tyskland havde også valgt at lade familiens ferie gå til Østfyns ”hovedstad. ”Masser af sjov i den nærliggende svømmehal (som dog godt kunne trænge til en smule modernisering). Skønt at bade ved stranden. Pragtfuld tur over broen til den danske hovedstad med besøg i Tivoli og sightseeing i centrum. Kan kun anbefales. Legoland kan klart anbefales til børnefamilier.”

Vi lader Burkhard Martsch, der også har gjort turen til Nyborg fra Tyskland, få det sidste ord: ”Skøn by, rolige omgivelser, vandet var meget rent”.

Stort udvalg af sommerhuse til leje Nyborg

Vil du også gerne nyde de mange fordele ved et sommerhus Nyborg? Så skal du leje jeres feriehus Nyborg på Sommerhus-siden. Vi har et stort udvalg af sommerhuse Nyborg for enhver smag, og derfor kan du hurtigt og enkelt finde nøjagtig det feriehus Nyborg, der skal danne rammen om jeres ferie Nyborg.

Lej sommerhus Nyborg

Hos os er udlejning af sommerhuse Nyborg nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Nyborg eller den feriebolig Nyborg som matcher dine ønsker.

Du får den bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Nyborg

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste til sommerhusudlejning Nyborg. (Se reglerne).

Du har krav på den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send os en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Vis alle

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordfyn

  Her venter charmerende købstæder, dejlige og børnevenlige strande og fredelige sommerhusområder som perler på en snor. Der er nem adgang til feriefristelser og oplevelser på hele Fyn. Et perfekt miks til alle børnefamilier.
  Sommerhus til 4 personer i Hasmark, Nordfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.