Del
Vælg mellem 11 sommerhuse
Emne nr.: 130-G51828

Lej et sommerhus ved stranden, når det først og fremmest er badeferie, der står på ferieprogrammet.

Nyborg er et dejligt sted at tilbringe ferien - og med et sommerhus som udgangspunktet kan I se frem til frit valg på alle hylder, når det gælder oplevelser, udflugter og ren afslapning.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Havnebyen Nyborg har noget for hele familien. Heribladt lange hvide sandstrande og masser af seværdigheder.

I området ved Nyborg er der masser af fine cykelruter og -stier, hvor familien trygt kan cykle.

Kong Christian lll fejrede ofte juledagene på slottet i Nyborg. Den dag i dag hersker der stadigt en helt særlig stemning i byen ved juletid. Bl.a. derfor er det oplagt at besøge byen op til jul - eller måske ligefrem holde juleferie her.

Landporten er en del af Nyborg fæstning og der med sine 40 meter den længste port i landet. Porten stammer tilbage til Christian lll's tid. I gamle dage var porten den eneste offentlige vej ind til Nyborg.

Degnens Høj er en lille stenhøj på toppen af en bakke i Ullerslev ca. 10 km nord for Nyborg. Højen er lavet af børn i det 18. århundrende, hvor landsbydegnen ville demonstrere for børnene, hvordan slaverne i Ægypten måtte slide og slæbe.

Prisgaranti - sommerhus ved nyborg strand

Når du har fundet det sommerhus, der skal forme rammen om familiens ferie, kan du med det samme booke online. Du bliver automatisk dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Vi står inde for, at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer det sommerhus, du foretrækker til en pris, som er lavere end vores.

Skulle der en sjælden gang ske en smutter i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele differencen. Summen bliver helt enkelt overført til din konto.

Kundeservice - sommerhus ved nyborg strand

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker vedrørende din søgning efter "sommerhus ved nyborg strand", så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.