Fred, ro og oplevelser hånd i hånd
Del
Vælg mellem 77 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Skåstrup Strand
Feriehus til 4 personer med en dejlig terrasse i Skåstrup Strand. Fra terrassen er der udsigt til marker og et lille kig til vandet, som er kun 400 m derfra. Området byder på en familievenlig badestrand, gode fiskemuligheder, smuk natur og kort køreafstand til hyggelige Bogense. Emne nr. 130-G51277
Skåstrup Strand er et dejligt og fredeligt sommerhusområde lige ud til stranden ved Båring Vig, kun få kilometer fra den charmerende købstad Bogense. Et ideelt valg for alle der ønsker en ferie i et roligt område med gode strande samtidig med at man har nem adgang til oplevelser og attraktioner.

Sommerhus Skåstrup Strand - Fred, ro og oplevelser hånd i hånd

Besøg for eksempel Odense Zoo, Jernbanemuseet i Odense, Egeskov Slot, LEGOLAND ®, og meget mere.

Det siger gæsterne om Skåstrup Strand:

”Meget fredeligt område, skøn udsigt fra huset, badestrand i ok afstand, dog meget stenet og ikke helt ideel til små børn, som helst vil plaske i lavt vand”, lyder det fra Lenni Kari. ”Dejligt fredeligt område med skøn natur”, siger Leif Larsen.

”Roligt sommerhusområde, ideelt for alle der ønsker at nyde naturen og/eller koble af. Man kan hurtigt komme til Bogense, en mindre by med et bredt udbud af muligheder (indkøb, forretninger, natur)”, hedder det fra Jörg Karrach, der havde gjort turen til Skåstrup Strand fra Tyskland.

”Dejligt område med mulighed for dejlige spadsereture langs stranden og i en nærliggende skov. Også spændende ting at se i nærområdet. Humlemagasinet syntes vi bl. a. godt om,” fortæller Kjeld Andersen.

Anna Dam Jensen blev også begejstret for Skåstrup Strand: ”Dejligt sted hvor stranden ligger tæt på og en nogenlunde badestrand hvor der er en bro man kan gå i fra. Gode muligheder for at løbe på forskellige ruter. OK indkøbsmulighed og ikke langt til Bogense og til en hyggelig havn.

Her får du overblik over mængden af sommerhuse til leje Skåstrup Strand

Vil du og familien have det bedste sommerhus Skåstrup Strand til den garanteret billigste pris? Så skal du leje jeres feriehus Skåstrup Strand på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde præcis det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Skåstrup Strand.

Lej sommerhus Skåstrup Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Skåstrup Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Skåstrup Strand eller den feriebolig Skåstrup Strand som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Skåstrup Strand

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Skåstrup Strand. (Se reglerne).

Du har krav på den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordfyn

  Her venter charmerende købstæder, dejlige og børnevenlige strande og fredelige sommerhusområder som perler på en snor. Der er nem adgang til feriefristelser og oplevelser på hele Fyn. Et perfekt miks til alle børnefamilier.
  Sommerhus til 4 personer i Hasmark, Nordfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.