Super børnevenlig strand lige uden for døren
Del
Vælg mellem 224 sommerhuse
Sommerhus med sauna og spa i Vejlby Fed
Dejligt sommerhus til 6 personer med skøn beliggenhed på en stor velplejet grund for enden af et lukket vænge, kun 75 m fra stranden. Luksusbad med spa og indgang til sauna. Vejlby Fed er et af Nordfyns bedste sommerhusområder med en dejlig børnevenlig sandstrand. Emne nr. 084-M64239.
Vejlby Fed er et smukt beliggende og meget populært sommerhusområde, lige ud til Båring Vig og en af Fyns bedste og mest børnevenlige badestrande. Naturskønne omgivelser med fine muligheder for gå- og cykelture. Mange muligheder for udflugter til spændende byer og oplevelser.

Sommerhus Vejlby Fed – Super børnevenlig strand lige uden for døren

Egnen er præget af flade strandenge. I stærk kontrast til lavlandet står den 40 meter høje Røjle Klint mod nord, hvorfra man har fantastisk udsigt over området og Kattegat. Klintens nabo er Kasmose Skov, en frodig løvskov med vandrestier og skrænter, som går helt ned til kysten.

Flere naturoplevelser venter langs cykelruten, der fører forbi den hyggelige og gamle handelsby Middelfart, forbi Røjle Klint, gennem Kasmose og Vejlby Fed til Bogense. Den 700 år gamle købstads centrum præges af gamle huse, købmandsgårde og snævre gader. I byens livlige marina ligger det velholdte træskib M/S Castor, der blandt andet tilbyder sælsafari i Kattegat, samt ture til Juelsminde og Samsø. En attraktiv nabo til havnen er Marinastranden med Danmarks reneste badevand og lav vanddybde.

Det siger vores gæster om Vejlby Fed:

Området er storartet - god natur og mange muligheder for gode oplevelser - tæt på vandet og tilpas tæt på indkøbsmuligheder i Middelfart.

Dejligt område med en god og meget børnevenlig strand.

Dejligt område, skøn strand! Super hyggelig og dejlig natur.

Rigtig god strand, hyggeligt sommerhusområde.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Vejlby Fed

Vil du sikre dig og familien det bedste sommerhus Vejlby Fed til den billigst mulige pris? Så bestil jeres feriehus Vejlby Fed på Sommerhus-siden. Her finder du nemt det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Vejlby Fed.

Lej sommerhus Vejlby Fed

Hos os er udlejning af sommerhuse Vejlby Fed nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Vejlby Fed eller den feriebolig Vejlby Fed som matcher dine ønsker.

Vi giver dig den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Vejlby Fed

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Vejlby Fed. (Se betingelser).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid personlig kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring til os eller send os en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordfyn

  Her venter charmerende købstæder, dejlige og børnevenlige strande og fredelige sommerhusområder som perler på en snor. Der er nem adgang til feriefristelser og oplevelser på hele Fyn. Et perfekt miks til alle børnefamilier.
  Sommerhus til 4 personer i Hasmark, Nordfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.