Nordfynsk natur med dem I holder allermest af
Del
Vælg mellem 10 sommerhuse
Sommerhus til 10 personer i Strib
Moderne og lyst feriehus til 10 personer med en fantastisk udsigt over Lillebælt beliggende kun 200 m fra vandet i Strib ved Middelfart. I Strib er der butikker, svømmehal, restaurant, en dejlig sandstrand og gode fiskemuligheder. Et perfekt område for naturelskere. Emne nr. 084-M642611
Strib ligger i skønne omgivelser på en halvø cirka fem kilometer fra Middelfart, lige ud til Lillebælt. Glæd jer til en ferie i skøn fynsk natur, gode bademuligheder og masser af oplevelser og attraktioner lige uden for døren. Ideelt område til gå- og cykelture.

Sommerhus Strib - Nordfynsk natur med dem I holder allermest af

Der er ikke langt til Middelfart med dens hyggelige bymidte, som I absolut bør opleve. Tag også turen til det nærliggende Hindsgavl Slot og nyd synet at de mange hjorte, der lever på områderne omkring slottet. Slut af med en gammeldaws is ved en af kioskerne lige før den gamle Lillebæltsbro; det vil I ikke fortryde.

Det siger gæsterne om Strib:

”Et pragtfuldt område til gå- og cykelture”, siger Susanne Haas. Same toner lyder fra Henning Hjortsberg: ”Flere muligheder for ture i naturen f.eks. Røjle Klint”. Lis Bergmann er enig: ”Mange muligheder for gå-ture lige uden for døren.”

Lad Mette Franck få det sidste ord: ”Det er bare hyggeligt og smukt ved Lillebælt!”

Kæmpe udvalg af sommerhuse til leje Strib

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved en hyggelig ferie i et skønt sommerhus Strib? Så skal du leje jeres feriehus Strib på Sommerhus-siden. Her kan du i løbet af et øjeblik finde nøjagtig det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Strib.

Lej sommerhus Strib

Hos os er udlejning af sommerhuse Strib nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Strib eller den feriebolig Strib som matcher dine ønsker.

Vi giver dig landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Strib

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Strib. (Se betingelser).

Kun den bedste betjening er god nok

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordfyn

  Her venter charmerende købstæder, dejlige og børnevenlige strande og fredelige sommerhusområder som perler på en snor. Der er nem adgang til feriefristelser og oplevelser på hele Fyn. Et perfekt miks til alle børnefamilier.
  Sommerhus til 4 personer i Hasmark, Nordfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.