Dejligt stille område tæt på alt
Del
Vælg mellem 60 sommerhuse
Sommerhus med swimmingpool i Tørresø
Dette gennemrenoverede stenhus til 16 personer med indendørs swimmingpool, spabad og sauna ligger ved Tørresø. Der er adgang til poolrummet fra stuen. Dette store og moderne feriehus er på 300 m² og ligger 1,5 km fra havet. Emne nr. 084-M64538.
Tørresø er et fredeligt sommerhusområde på Nordfyn, få kilometer vest for Hasmark Strand. Her vil I opleve fred, ro og tid til hinanden samtidig med at Otterup, Bogense og Odense med deres mange aktiviteter og tilbud ligger lige i nærheden.

Sommerhus Tørresø - Dejligt stille område tæt på alt

Det siger vores gæster om Tørresø:

”Otterup er en mindre by med gode muligheder for indkøb af dagligvarer. Man kan køre til Odense på 20 minutter, her finder man mange gode tilbud. Man kan gå til stranden som er en fin badestrand,” siger Horst Gruse. Det er Ulrich Obist helt enig i: ”Rigtig skøn strand, som man kan gå til på få minutter. Odense er altid et besøg værd.”

Lad Torben Bech Olesen få det sidste ord om Tørresø: ” Dejligt område”.

Få overblik over udvalget af sommerhuse til leje Tørresø

Vil du og familien have det bedste sommerhus Tørresø til den garanteret laveste pris? Så skal du booke jeres feriehus Tørresø på Sommerhus-siden. Her kan du nemt og hurtigt finde præcis det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Tørresø.

Lej sommerhus Tørresø

Hos os er udlejning af sommerhuse Tørresø nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Tørresø eller den feriebolig Tørresø som matcher dine ønsker.

Du får landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Tørresø

Vores målsætning er, at Sommerhussiden.dk skal være markedets billigste til sommerhusudlejning Tørresø. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid personlig betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordfyn

  Her venter charmerende købstæder, dejlige og børnevenlige strande og fredelige sommerhusområder som perler på en snor. Der er nem adgang til feriefristelser og oplevelser på hele Fyn. Et perfekt miks til alle børnefamilier.
  Sommerhus til 4 personer i Hasmark, Nordfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.