Fynske ferieglæder på første klasse
Del
Vælg mellem 41 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Asperup
Flot og velindrettet feriehus til 4 personer i Asperup; idyllisk beliggenhed med en dejlig udsigt over vandet omgivet af skov i udkanten af Båring Sommerland. Renoveret i 2000, flere terrasser. Emne nr. 084-M642867.
Asperup er et af de sommerhusområder der ligger ud til Båring Vig på den nordvestlige del af Fyn. Et oplagt valg for alle der leder efter fredelig, fynsk idyl og samtidig ønsker nem adgang til de mange spændende ferieoplevelser, der venter jer på øen i midten af Danmark.

Sommerhus Asperup: Fynske ferieglæder på første klasse

Det er et roligt og fredeligt område med gode muligheder for gå- og cykelture samt for ture til stranden. Byer som Middelfart, Bogense og Odense er indenfor nem rækkevidde, og det samme gælder resten af Fyn..

Skoven omkring Asperup går helt ned til kysten og byder på flere afmærkede vandreruter. Oplagt er det også at udforske det naturskønne område på cykel.

Den gamle købstad Middelfart, omtrent 10 kilometer fra Asperup, har et hyggeligt centrum med bindingsværkshuse, krogede gader, cafeer og spisesteder. Oplev også Hindsgavl Slot og Slotspark med kronhjorte og andet dyreliv.

Mod vest venter den 700 år gamle købstad Bogense. Undervejs bør man unde sig selv et besøg på Harridslev Hovedgård, opført i 1600-tallet og et eksempel på de mange herregårde og slotte.Egeskov Slot, Europas bedst bevarede vandrenæssanceslot, med sin unikke samling af fly, biler og motorcykler er et andet godt udflugtsmål.

Det var primært stranden vi brugte når vi gik tur i området. Der er stille og roligt, og det passede os fint.
Henrik Markussen

Stort udvalg af sommerhuse til leje Asperup

Vil du og familien have det bedste sommerhus Asperup til den bedste pris? Så lej jeres feriehus Asperup på Sommerhus-siden. Her kan du på et øjeblik finde præcis det hus, der sikrer jer en afslappet ferie Asperup.

Lej sommerhus Asperup

Hos os er udlejning af sommerhuse Asperup nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Asperup eller den feriebolig Asperup som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Asperup

Sommerhussiden.dk vil være landets garanteret billigste til sommerhusudlejning Asperup. (Se reglerne).

Vi sætter en ære i at yde vores kunder den bedste betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at imødekomme dine ønsker. Ring eller send en email hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordfyn

  Her venter charmerende købstæder, dejlige og børnevenlige strande og fredelige sommerhusområder som perler på en snor. Der er nem adgang til feriefristelser og oplevelser på hele Fyn. Et perfekt miks til alle børnefamilier.
  Sommerhus til 4 personer i Hasmark, Nordfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.