Fynsk ferieglæde på første klasse
Del
Vælg mellem 225 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Båring Vig.
Hyggeligt feriehus til 4 personer i et attraktivt feriehusområde ved Båring Vig, tæt på stranden. Den dejlige strand er børnevenlig, da vandet er forholdsvis lavt. Området er et glimrende udgangspunkt for oplevelsesrige udflugter. Emne nr. 130-G51748
Båring Vig er et fredeligt og eftertragtet sommerhusområde som ligger i naturskønne omgivelser ud til nogle af Fyns bedste strande. Fine muligheder for udflugter til spændende byer, attraktioner og seværdigheder. Området er perfekt til en afslappende ferie med familien.

Sommerhus Båring - Fynsk ferieglæde på første klasse

De nærmeste naboer er en børnevenlig badestrand og Båring Skov, der går helt ned til kysten og har flere afmærkede vandrestier.

Indkøb og shopping kan klares i Middelfart der byder på et hyggeligt centrum med bindingsværkshuse, krogede gader, cafeer og spisesteder. Besøg også Hindsgavl Slot og den omgivende park med kronvildt og andet dyreliv.

Mindre end en halv times kørsel mod øst frister den 700 år gamle købstad Bogense med en charmerende midtby og Fyns største marina. Her er det velbevarede træskib M/S Castor klart til at stå til søs på en dagstur til Endelave, Samsø og Tunø. Sælsafari i Kattegat er en anden mulighed, når man står til søs.

I Morud kan man opleve en lille fynsk pendant til den amerikanske prærie. Oplev 300 bisoner på Ditlevsdal Bison Farm græsse på en guidet tur.

Skal det handle om storby, er det oplagt at besøge Odense. H.C. Andersens Hus, Danmarks Jernbanemuseum, Odense Zoo og en genskabelse af fynsk landsbymiljø anno 1850 i Den Fynske Landsby er blandt oplevelserne.

Her får du overblikket over udvalget af sommerhuse til leje Båring Vig

Vil du være helt sikker på at finde dit drømme sommerhus Båring Vig til den billigst mulige pris? Så skal du bestille familiens feriehus Båring Vig på Sommerhus-siden. Vi har et kæmpe udbud af sommerhuse Båring Vig for enhver smag, og du kan derfor nemt og hurtigt finde præcis det feriehus Båring Vig, som skal danne rammen om jeres ferie Båring Vig.

Lej sommerhus Båring Vig

Hos os er udlejning af sommerhuse Båring Vig nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Båring Vig eller den feriebolig Båring Vig som matcher dine ønsker.

Her får du den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Båring Vig

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks garanteret billigste til sommerhusudlejning Båring Vig. (Se vilkår).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid personlig kundeservice

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at opfylde dine ønsker. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordfyn

  Her venter charmerende købstæder, dejlige og børnevenlige strande og fredelige sommerhusområder som perler på en snor. Der er nem adgang til feriefristelser og oplevelser på hele Fyn. Et perfekt miks til alle børnefamilier.
  Sommerhus til 4 personer i Hasmark, Nordfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.