Del
Vælg mellem 25 sommerhuse
Emne nr.: 130-G51278

Når det er en blanding af oplevelser og tid til at slappe af sammen, der står højest på jeres liste over ønsker til ferien, er der intet som helst, der kan matche et sommerhus.

Det er en oplevelse, langt ud over de sædvanlige rammer, at holde ferie i et sommerhus med luksus indretning. Her finder I nemlig jeres egen pool, som I selvsagt kan anvende når som helst. Og så er der også nem adgang til de ferieoplevelser, der venter omkring Skåstrup Strand.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Nyd freden og hyggen i sommerhuset efter en dag ved stranden eller på udflugt til et af Nordfyns mange attraktioner.

På Nordfyn finders der flere ridegårds, der tilbyder guidede ture på hesteryg gennem ferielandet. Ture der går gennem naturskønne landskaber, tætte skove og små landsbyer.

Danmarks længeste minigolfbane ligger i Hasmark på Nordfyn. De udfordrende baner er god underholdning for hele familien.

Har I tilbragt dagen i Kerteminde, så gør jer selv den tjenste at bliver der lidt længere og ta' med nattevægteren på hans aftenrunde i byens historiske gader. Undervejs fortæller han spændende historier fra byen i gamle dage.

Fyn er rig på fint afmærkede cykelstier, hvor hele familien kan være med.

Prisgaranti - luksus sommerhus skåstrup strand

Uanset hvilket sommerhus du bestemmer dig for, er du selvsagt dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Det betyder kort og godt, at vi står inde for, at der ikke er nogen af vores konkurrenter, som udlejer det sommerhus du foretrækker, til en pris, der er billigere end den, du finder hos os.

Skulle der en sjælden gang forekomme en smutter i vores kontrol af priserne hos de andre udlejningsbureauer, godtgør vi dig hele differencen i prisen. Pengene indsættes simpelthen på din konto.

Kundeservice - luksus sommerhus skåstrup strand

Hvis du sidder tilbage med spørgsmål eller specielle krav i forbindelse med din søgning efter "luksus sommerhus skåstrup strand", er du meget velkommen til at kontakte os. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.