Del
Vælg mellem 25 sommerhuse
Emne nr.: 130-G51278

Hvis I booker et poolhus, kan i svømme, bade, lege og pjaske når som helst det passer jer.

Tips og tricks til ferieoplevelser

Indkøbsmuligheder, hvor man kan finde det mest fornødne, ligger ved Skåstrup Strand. Den hyggelige by Bogense ligger kun 8 km herfra, og her er der både supermarkeder, fine specialforretninger og restauranter.

Det lille gule hus, der er H.C. Andersens fødehjem ligger en en charmerende del af Odense. Huset er det ældste digtermuseum i verden.

Ikke blot ved Skråstrup Strand, men på hele Fyn, kommer I forbi masser af hyggelige gårdbutikker med lokalt producerede fødevarer.

Noget så specielt som et kartoffelmuseum findes i Otterup på Nordfyn. Her får man både interessant, morsom og videnskabelig viden om kartoflen.

Fyn er rig på fint afmærkede cykelstier, hvor hele familien kan være med.

Friluftsbadet i Morud byder på udspringstårn, vandrutsjebaner og beach volley baner, så hele familien får en sjov dag.

Prisgaranti - poolhus skåstrup strand

Uanset hvilket poolhus du bestemmer dig for at booke, er du selvfølgelig dækket af Sommerhussiden.dk's prisgaranti. Det betyder ganske enkelt, at vi garanterer dig, at der ikke er én eneste af vores konkurrenter, som udlejer det poolhus du foretrækker, til en pris, der er billigere end vores.

Skulle der en sjælden gang opstå en fejl i vores overvågning af konkurrenternes priser, godtgør vi dig hele prisforskellen. Beløbet bliver simpelthen indsat på din konto.

Kundeservice - poolhus skåstrup strand

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker vedrørende din søgning efter "poolhus skåstrup strand", så kontakt os endelig. Send os en mail på info@sommerhus-siden.dk eller ring på +45 8724 1270.