Helt perfekt til familieferie
Del
Vælg mellem 136 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Hasmark Strand
På en strandgrund helt ned til vandet i første række, kun 5 m fra vandet, ligger dette dejlige sommerhus til 4 personer ved Hasmark Strand. Fra huset er der en helt utrolig udsigt over vandet. Bedre beliggenhed fås ikke. Stranden er bred og meget børnevenlig. Emne-nr. 090-37766.
Hasmark Strand ligger 7 kilometer fra Otterup, og byder på en af de absolut bedste og mest børnevenlige strande på Fyn. Der er både indendørs og udendørs badeland i sommerhusområdet. Hasmark Strand byder på masser af sjov og aktiviteter for børnefamilier.

Sommerhus Hasmark Strand – Helt perfekt til familieferie

Hasmark Strand ligger 7 kilometer fra Otterup, og byder på en af de absolut bedste og mest børnevenlige strande på Fyn. Der er både indendørs og udendørs badeland i sommerhusområdet. Hasmark Strand byder på masser af sjov og aktiviteter for børnefamilier, og I kan nemt komme rundt til byer og seværdigheder på resten af Fyn. Derfor er området helt perfekt til familieferie.

”Hvis man holder af fred og ro og gammel idyl, så er man kommet til det rigtige sted”,” siger Grete Balle Andersen efter sin ferie i et sommerhus ved Hasmark Strand.

Anette Nystrand er enig. ”Meget lækker strand og fin beliggenhed,” konstaterer hun med rette.

Driller vejret, trænger børnene til en gang action, eller har man lyst til lidt selvforkælelse, kan man mod betaling besøge den lokale campingplads store vandland med spa og meget andet. Det gjorde Alice Beckmann Jensen: ”En dejlig tur til stranden, hvor turen langs diget ned til badeland er rigtig hyggelig. Vi kan anbefale buffeten på campingpladsen”.

Også Birthe Staael faldt for gåturene langs strandkanten: ”Gode muligheder for at gå langs stranden og kigge på huse og vandet”, siger hun således, mens Anja Sydow fremhæver de mange aktiviteter for børn, der ligger tæt på Hasmark Strand: ” Odense - der er mange aktiviteter: Zoo, Løvens hule, H.C. Andersens Hus. osv. Otterup - legeplads ved campingplads.”

Vi giver dig overblikket over mængden af sommerhuse til leje Hasmark Strand

Vil du være helt sikker på at få det bedste sommerhus Hasmark Strand til den garanteret billigste pris? Så lej familiens feriehus Hasmark Strand på Sommerhus-siden. Her finder du let det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Hasmark Strand.

Lej sommerhus Hasmark Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Hasmark Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Hasmark Strand eller den feriebolig Hasmark Strand som matcher dine ønsker.

Her får du Danmarks bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Hasmark Strand

Sommerhussiden.dk vil være landets billigste til sommerhusudlejning Hasmark Strand. (Se reglerne).

Kun den bedste service er god nok

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordfyn

  Her venter charmerende købstæder, dejlige og børnevenlige strande og fredelige sommerhusområder som perler på en snor. Der er nem adgang til feriefristelser og oplevelser på hele Fyn. Et perfekt miks til alle børnefamilier.
  Sommerhus til 4 personer i Hasmark, Nordfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.