Fin familievenlig ferie på Nordvestfyn
Del
Vælg mellem 64 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Bro Strand
Hyggeligt feriehus til 4 personer beliggende i sommerhusområdet Bro Strand på en indhegnet grund tæt ved fin børnevenlig badestrand og gode legemuligheder nær huset. Emne nr. 084-M64325
Fred, ro og idyl er nøgleord på en ferie ved Bro Strand på den nordvestlige del af Fyn. Her bor man lige ud til en børnevenlig badestrand og den hyggelige lystbådehavn Varbjerg Havn. De nærmeste naboer er skov, strand og marker samt landsbyen Bro med hyggelige bindingsværkshuse.

Sommerhus Bro Strand - Fin familievenlig ferie på Nordvestfyn

I Bro kan man desuden leje cykler og tage på opdagelse i det naturskønne område. Eller tage til den 700 år gamle købstad Bogense 14 kilometer mod øst..

Den 700 år gamle købstad lokker med et hyggeligt centrum med gamle huse og købmandsgårde, butikker, cafeer og spisesteder samt Fyns største marina med en kunstigt anlagt badestrand, hvis badevand er Danmarks reneste.

Fra marinaen i Bogense kan med det velbevarede træskib M/S Castor tage på dagstur til øerne Endelave, Samsø og Tunø. Sælsafari er en anden mulighed. Ved lavvande kan man gå til Æbelø og få en unik naturoplevelse.

Langesøskovene ved Langesø Godset og dets naturlegeplads er også et populært udflugtsmål. Tag turen rundt om søen til fods, det rn skøn naturoplevelse.

I den gamle smedje i Skåstrup fremstilles der håndlavede lysestager, mens man kan komme tilbage til oldtiden i skovområdet Nymosen, som rummer en oldtidshøj.

Vi giver dig overblik over udvalget af sommerhuse til leje Bro Strand

Vil du også gerne nyde alle fordelene ved en dejlig ferie i et skønt sommerhus Bro Strand? Så skal du booke familiens feriehus Bro Strand på Sommerhus-siden. Her finder du på kort tid det hus, der skal danne rammen om jeres ferie Bro Strand.

Lej sommerhus Bro Strand

Hos os er udlejning af sommerhuse Bro Strand nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Bro Strand eller den feriebolig Bro Strand som matcher dine ønsker.

Her får du den skarpeste prisgaranti ved leje af sommerhus Bro Strand

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være Danmarks garanteret billigste når det kommer til sommerhusudlejning Bro Strand. (Se vilkår).

Vi sætter en ære i at yde vores kunder den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring til os eller send os en mail hvis du har brug for hjælp.

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordfyn

  Her venter charmerende købstæder, dejlige og børnevenlige strande og fredelige sommerhusområder som perler på en snor. Der er nem adgang til feriefristelser og oplevelser på hele Fyn. Et perfekt miks til alle børnefamilier.
  Sommerhus til 4 personer i Hasmark, Nordfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.