En ny strandoplevelse hver dag
Del
Vælg mellem 223 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Otterup
Hyggeligt totalrenoveret træhus til 4 personer i Jørgensø ved Otterup på ugenert grund tæt på stranden. Stor overdækket terrasse samt flere terrasser rundt om huset. Emne nr. 114-O-35
Otterup ligger lige nord for Odense Fjord og er et strand-centrum for badeglade feriegæster som kommer til at elske de mange forskellige strande nær ved Jeres sommerhus Otterup: Flyvesandet, Fuglsang, Tørresø Strand, Bårdesø Strand, Jørgensø Strand og Hasmark Strand.

Sommerhus Otterup - En ny strandoplevelse hver dag

Snyd ikke jer selv for en tur ind til H. C. Andersens fødeby, smukke Odense med sine gamle huse, rige shoppingmuligheder og fantastiske kultur- og restaurantoplevelser selvom området nær Otterup rummer massevis af oplevelser i sig selv.

Nordfyn er perfekt til ferie både sommer og vinter med de smukke badestrande hvoraf flere har det blå flag, rige muligheder for cykel- og vandreture i det varierede landskab og korte afstande mellem byerne.

Det nordlige Fyn rummer øens bedste sandstrande, eneste klitområde og største hede. Her finder i et spændende plante- og dyreliv men der er også altid kort afstand ind til nærmeste by, hvad end turen går på cykel eller med bilen. Så kan I altid komme i byen for at spise en god middag inden i trækker jer tilbage til sommerhusets hyggelige rammer.

Bredt udvalg af sommerhuse til leje Otterup

Vil du være sikker på at finde dit favorit sommerhus Otterup til den bedste pris? Så skal du booke familiens feriehus Otterup på Sommerhus-siden. Vi tilbyder et bredt udvalg af sommerhuse Otterup i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor nemt og hurtigt finde præcis det feriehus Otterup, som skal danne rammen om jeres ferie Otterup.

Lej sommerhus Otterup

Hos os er udlejning af sommerhuse Otterup nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Otterup eller den feriebolig Otterup som matcher dine ønsker.

Her får du landets stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Otterup

Sommerhussiden.dk vil være Danmarks garanteret billigste når det gælder sommerhusudlejning Otterup. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid kundeservice på første klasse

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send os en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Inspiration

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordfyn

  Her venter charmerende købstæder, dejlige og børnevenlige strande og fredelige sommerhusområder som perler på en snor. Der er nem adgang til feriefristelser og oplevelser på hele Fyn. Et perfekt miks til alle børnefamilier.
  Sommerhus til 4 personer i Hasmark, Nordfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.