Fynske fristelser og strand i topklasse
Del
Vælg mellem 70 sommerhuse
Sommerhus til 6 personer ved Jørgensø
Klassisk dansk sommerhus til 6 personer ved Jørgensø, beliggende på en havegrund, kun 50 m fra havet. Der er både, sauna, solarium og brændeovn i huset; boligarealet er 78 m². Emne nr. 121-72-4558.
Jørgensø er en oase af fred og ro i smuk natur mellem feriebyerne Tørresø og Hasmark. Se frem til at nyde en af Fyns bedste strande, som er børnevenlig med fint sand og lavt vand. Samtidig er der nem adgang til de mange seværdigheder, attraktioner og oplevelser, der venter familien på Fyn.

Sommerhus Jørgensø - Fynske fristelser og strand i topklasse

Mere dejlig strand venter ved Flyvesandet, Fyns eneste klitområde. Her går skoven helt ned til stranden, hvor man må køre i bil.

Med sin beliggenhed ved Odense Fjord er Jørgensø en perfekt base for til fods eller på cykel at opleve den fredede natur med skove, strande og et righoldigt dyreliv.

Mod øst kan man nå til tage på opdagelse på den 5,5 kilometer lange Enebærodde, som er Fyns største hedeområde. Tag på skovtur ved Tangen med de mange fugle og et 14 meter højt fyr fra 1869 ved Gabet.

Hasmarkmosen sydøst for et sommerhus i Jørgensø byder også på store naturoplevelser med et rigt fugle-, dyre- og planteliv. Det samme gælder skovene i Langesø og Morud.

20 minutters kørsel fra Jørgensø lokker den 700 år gamle og hyggelige købstad Bogense med små snævre gader, bindingsværkshuse, købmandsgårde og masser af atmosfære.

Bredt udbud af sommerhuse til leje Jørgensø

Vil du også nyde alle fordelene ved et sommerhus Jørgensø? Så skal du leje familiens feriehus Jørgensø på Sommerhus-siden. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse Jørgensø i alle prisklasser og kategorier, og du kan derfor på kort tid finde præcis det feriehus Jørgensø, der skal danne rammen om jeres ferie Jørgensø.

Lej sommerhus Jørgensø

Hos os er udlejning af sommerhuse Jørgensø nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Jørgensø eller den feriebolig Jørgensø som matcher dine ønsker.

Her får du den stærkeste prisgaranti ved leje af sommerhus Jørgensø

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets billigste til sommerhusudlejning Jørgensø. (Se gældende regler).

Hos Sommerhussiden.dk får du til hver en tid førsteklasses betjening

Vi er altid klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en mail hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordfyn

  Her venter charmerende købstæder, dejlige og børnevenlige strande og fredelige sommerhusområder som perler på en snor. Der er nem adgang til feriefristelser og oplevelser på hele Fyn. Et perfekt miks til alle børnefamilier.
  Sommerhus til 4 personer i Hasmark, Nordfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.