Børnevenlig strand - lige midt i Danmark
Del
Vælg mellem 61 sommerhuse
Sommerhus til 4 personer i Varbjerg
Hyggeligt feriehus til 4 personer i det attraktive område ved Varbjerg Strand. Huset ligger i 1. række fra havet. Mellem hus og den børnevenlige strand er der en uindhegnet å, desuden er der anlagt en lille bådehavn. Emne nr. 130-G51764.
Varbjerg Strand er et dejligt sommerhusområde lige ud til Båring Vig, midt imellem Middelfart og Bogense. Her finder I nogle af Fyns bedste strande, midt i skønne naturlige omgivelser. Der er nem adgang til charmerende fynske kystbyer og til attraktioner på Fyn og i Jylland.

Sommerhus Varbjerg - Børnevenlig strand - lige midt i Danmark

”Skønt område med kort afstand til en skøn sandstrand med badebro. Typisk dansk landskab i nærområdet,” fortæller Dirk Zimmermann, som har gjort turen til Varbjerg fra Tyskland.

Bente Buhl hæftede sig især ved muligheden for at kombinere et ophold i flotte og fredelige omgivelser med udflugter til attraktioner og oplevelser: ”Fantastisk beliggenhed, der er mulighed for visit i Jylland + Fyn”, lyder hendes vurdering af Varbjerg,

”Dejligt område. Fin strand, og fin lille havn”, var nogle af de indtryk Mette Haas Andersson fik af området. Birthe Jensen fremhæver at ”der kan gås meget lange og smukke ture” i lokalområdet.

God tur til Varbjerg!

Det største udvalg af sommerhuse til leje Varbjerg

Vil du være sikker på at finde det bedste sommerhus Varbjerg til den garanteret billigste pris? Så skal du booke jeres feriehus Varbjerg på Sommerhus-siden. Her kan du uden videre finde netop det hus, der skal danne rammen om familiens ferie Varbjerg.

Lej sommerhus Varbjerg

Hos os er udlejning af sommerhuse Varbjerg nemt og sikkert. Det er let at finde det sommerhus Varbjerg eller den feriebolig Varbjerg som matcher dine ønsker.

Her får du landets bedste prisgaranti ved leje af sommerhus Varbjerg

Hos Sommerhussiden.dk vil vi være markedets billigste til sommerhusudlejning Varbjerg. (Se betingelser).

Du fortjener den bedste service

Vi står altid klar til at hjælpe hvis du er i tvivl om noget, og gør gerne en ekstra indsats for at få dine ønsker til at gå i opfyldelse. Ring eller send en email hvis der er noget vi kan hjælpe med.

Andre artikler

 1. Sommerhus Nordfyn

  Her venter charmerende købstæder, dejlige og børnevenlige strande og fredelige sommerhusområder som perler på en snor. Der er nem adgang til feriefristelser og oplevelser på hele Fyn. Et perfekt miks til alle børnefamilier.
  Sommerhus til 4 personer i Hasmark, Nordfyn
 2. Sommerhus Fyn

  Fyn er en skøn ferieø lige midt i Danmark. Her finder I en perlerække af fredelige sommerhusområder langs øens kyster, der byder på rige muligheder for strandture. Ind imellem ligger hyggelige og charmerende købstæder med mange hundrede års historie på bagen. Fyn er Fin – kom selv og se!
  Sommerhus til 2 personer i Kerteminde
 3. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.