Lej et sommerhus Djursland uge 42 - Her er huse til alle
Del
Et sommerhus Djursland uge 42 er den fuldendte ramme om et afslappende ophold sammen med familie eller venner.

Lej dit sommerhus Djursland uge 42 her!

Vi har huse til alle, og der er prisgaranti på dem alle. Derfor kan du altid være helt sikker på at få den lavest mulige pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Djursland uge 42 hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Djursland uge 42 danner ikke alene rammerne om et dejligt ophold med familie eller venner. Under opholdet i jeres foretrukne sommerhus Djursland uge 42 får I jo også adgang til det store udvalg af dejlige ferieoplevelser, som venter i området.. Herunder kan I læse mere om, hvad andre feriegæster i denne del af landet har syntes var spændende at opleve:

Dejlig tæt på strand og natur. Flot tur via maguriteruten til Århus

Hyggeligt område især hvis man er til naturoplevelser.

Fantastisk natur, enestående og tæt på indkøb, strand, malerisk landskabs, rådyr i naturen, rigt fugleliv, der er bare alt, hvad man kan ønske sig, hvis man sætter pris på varieret natur!

Man kan slappe af i huset, helt uforstyret, da det ligger lige ud til en mark Der er masser af ting at se i området, så man behøver ikke kede sig. Der var golf med til Ebeltoft golf, rigtig flot (og ret svær) bane. Vi kan varmt anbefale Scandinavisk dyrepark og Djurs sommerland. Scandinavisk dyrepark var rigtig sjov, da man kunne komem ind til de fleste dyr, og fodre nogle af dem osv, og området var rigtig flot. Djurs sommerland var også rigtig godt (især for vores børn, da der var mange forlystelser til dem, 5+3 år) Vi kunne dog godt have brugt mere tid, en den ene dag vi var der. Hvis vi skulle have været i badeland, skulle vi have brugt en ekstra dag i hvert fald.

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Djursland uge 42, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre brugeres erfaringer med Sommerhussiden

Hurtigt og nemt via hjemmesiden.

Tilfreds. Vi synes, det var nemt at finde og booke sommerhus hos jer.

alt fungerer perfekt

Nem og overskuelig. Super nem og overskuelig side lige til at gå til! Kun thumbs up herfra.

Andre artikler om Djursland

 • Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
Vis alle artikler om Djursland

Andre artikler

 1. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.