Lej et sommerhus Djursland privat weekend - Her er huse til alle
Del
Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Djursland privat weekend. Du kan så let som ingenting finde et passende sommerhus her på siden.

Lej dit sommerhus Djursland privat weekend her!

Vi har huse til alle, og der er prisgaranti på hvert eneste af dem. Derfor er du altid sikker på at få den laveste pris på markedet, når du lejer dit sommerhus Djursland privat weekend hos os.

Tips til området:

Et sommerhus Djursland privat weekend danner ikke kun rammerne om et uforglemmeligt ophold med familie eller venner. Under ferien i jeres foretrukne sommerhus Djursland privat weekend får I nemlig let adgang til den lange række af dejlige ferieoplevelser, som området byder på. Nedenunder kan I se mere om, hvad tidligere gæster i denne del af Danmark har syntes var spændende at opleve:

Roligt område. Velholdt have. Charmerende med gamle træer.

Skøøøønt med stranden så tæt på - Vi har nydt gåture i nærområdet og fået sved på panden over det bakkede terræn (Jeps" Vi er fra Falster, hvor der er MEGET fladt)

Kør efter kortet fra Ebeltoft - GPS-en leder dig ad mange små veje. Fiskeri og natur - helt i top - mulighederne for strand - badning, sejllads er ikke oplyst tilstrækkeligt.

Dejlig tæt ved stranden

Rigtig godt sommerhus område.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker i forbindelse med din søgning efter et sommerhus Djursland privat weekend, så kontakt os endelig. Send en mail til info@sommerhus-siden.dk eller ring på 8724 1270.

Andre kunders erfaringer med Sommerhussiden

Ikke noget at klage over

Super nemt. Synes det var super nemt at søge på det, jeg lige ledte efter.

Alt fungerede perfekt

Super fint. Super fin hjemmeside, der er nem at betjene.

Andre artikler om Djursland

 • Sommerhus Djursland

  I kan vælge mellem alle slags sommerhusområder på Djursland – her er nemlig alt lige fra områder i den skønneste og mest fredelige natur man kan forestille sig, til områder med bunker af aktiviteter og oplevelser nærmest lige uden for døren.
  Sommerhus til 8 personer i Djursland
Vis alle artikler om Djursland

Andre artikler

 1. Sommerhus Østjylland

  Fra Hals i nord til Als i syd venter en perlerække af flot beliggende sommerhusområder. Østjylland er det perfekte valg for alle der søger et sommerhus i naturskønne omgivelser tæt ved børnevenlige strande. Spændende byer samt populære attraktioner og seværdigheder venter jer.
  Sommerhus til 3 personer ved Ebeltoft, Østjylland
 2. Sommerhus Danmark

  Sommerhusferie i Danmark er rendyrket hygge, afslapning og skønne dage med familien. Vi har samlet stort set alle sommerhuse til leje i hele Danmark på ét sted. Her finder du kort sagt alt. Se også Danmarks største udvalg af sommerhuse med rabat.